Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Sport/Turism
19.06.2013

Incepe Campionatul de volei al Ministerului Afacerilor Interne


Centrul Cultural al MAI organizează, în perioada 17 – 21 iunie a.c., cea de-a  VII-a ediţie a Campionatului de volei  al Ministerului Afacerilor Interne, care se desfăşoară la Sala Liceului cu Program Sportiv din municipiul Cluj - Napoca.


Echipe reprezentând principalele structuri centrale şi teritoriale ale MAI participă la această competiţie care reprezintă o bază de selecţie pentru echipa reprezentativă a ministerului la campionatele europene şi balcanice ale poliţiştilor.La festivitatea de premiere, care va avea loc vineri, 21 iunie a.c., au fost invitate să participe personalităţi marcante din volei-ul românesc, precum Dumăroiu Laurenţiu, Enescu Günther, Gârleanu Dan, Nicolae Pop, Sterea Constantin, Tudovan Mircea şi Kis Theofil.


În anul 2009, echipa de volei a Ministerului Afacerilor Interne a câştigat Campionatul European de Volei al Poliţiştilor care s-a desfăşurat la Varna, Bulgaria.    


 


captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.