Optimal Media
LOVESC, DECI EXIST!, un film de Marius Th Barna, dupa un scenariu de Bogdan Ficeac  |   Ambasada României la Copenhaga invită copiii români în Regatul Poveștilor, alături de scriitorul Petre Crăciun  |   Prezențe românești la Târgul Internațional de carte pentru copii Bologna 2017  |   ” Să călcăm pe iarbă”/ Concurs antidrog organizat de Școala nr. 79, în parteneriat cu C.N. ”Gheorghe Șincai” și Agenția Națională Antidrog   |   Să-ți schimbi părerea nu înseamnă să fii prostituată  |  
  Sport/Turism
19.06.2013

Incepe Campionatul de volei al Ministerului Afacerilor Interne


Centrul Cultural al MAI organizează, în perioada 17 – 21 iunie a.c., cea de-a  VII-a ediţie a Campionatului de volei  al Ministerului Afacerilor Interne, care se desfăşoară la Sala Liceului cu Program Sportiv din municipiul Cluj - Napoca.


Echipe reprezentând principalele structuri centrale şi teritoriale ale MAI participă la această competiţie care reprezintă o bază de selecţie pentru echipa reprezentativă a ministerului la campionatele europene şi balcanice ale poliţiştilor.La festivitatea de premiere, care va avea loc vineri, 21 iunie a.c., au fost invitate să participe personalităţi marcante din volei-ul românesc, precum Dumăroiu Laurenţiu, Enescu Günther, Gârleanu Dan, Nicolae Pop, Sterea Constantin, Tudovan Mircea şi Kis Theofil.


În anul 2009, echipa de volei a Ministerului Afacerilor Interne a câştigat Campionatul European de Volei al Poliţiştilor care s-a desfăşurat la Varna, Bulgaria.    


 


captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Fostul premier Petre Roman, audiat în dosarul Mineriada
Fostul premier Petre Roman, inculpat in dosarul ”Mineriada”, impreună cu Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu, Virgil Măgureanu și alți membrii ai cabinetului său, s-a prezentat marți dimineața la Parchetul General pentru a fi audiat de procurorii militari. Roman este acuzat de infracțiuni contra umanității....
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.