Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Spoturi antidrog
13.01.2013

Spoturi antidrog, o noua rubrica Optimal Media

Deschidem astazi o rubrica noua, Spoturi antidrog. Vom posta videoclipurile ce au fost produse in Romania, care nu sunt foarte multe, apoi vom prezenta cititorilor Optimal Media si spoturi produse in strainatate. Vizionare placuta.


Optimal Media


 


Deschide ochii


Campanie de informare initiata de Agentia Nationala Antidrog in anul 2005, cu sprijinul Planului National asupra Drogurilor din Spania. Rasponsabil campanie: Diana Serban. 


Primeste-l alaturi de tine


Prima campanie socială pentru schimbarea percepţiei publice asupra consumatorilor de droguri, 2007. Scenariu: Petre Craciun, regia: Marius Th. Barna, producator: Brigada Internationala Antidrog, client: Agentia Nationala Antidrog. Actori: Eugenia Bosanceanu. Responsabil campanie: Petre Craciun. 


Absentul


Prima campanie nationala pentru prevenirea consumului de etnobotanice, finantata de Consiliul Judetean Giurgiu, pentru Centrul de Prevenire si Consiliere Antidrog Giurgiu, din cadrul Agentiei Nationale Antidrog. Productie 2011.


Scenariu: Petre Craciun (Optimal Media Solution). Cu participarea psiholog Diana Serban, sef serviciu Prevenire, ANA 


Prea rebel sa fii condus


Campanie initiata de Agentia Nationala Antidrog, cu perioada de derulare 26 iunie - 31 decembrie 2012. Director ANA: chestor Sorin Oprea. Scenariu: Petre Craciun (Optimal Media Solution, Regie: Radu Danila, Responsabil campanie: Diana Serban.


Actori: Olivia Nita, Mihai Alexandru si Ciprian Nicolae.

Ai totul sub control


Campanie initiata de Comisia Interministeriala de Lupta Impotriva Consumului de Droguri, 2002. Producator: Centrul de Resurse Juridice. Responsabil campanie: Dan Licsandru.Zborul


Campanie de combaterea consumului de droguri initiat de Organizatia Salvati Copiii 


Invata sa traiesti din nou!


Campanie initiata de Universitatea Bucuresti in cadrul proiectului „Consolidarea capacităţii funcţionale din domeniul serviciilor sociale integrate oferite dependenţilor și foştilor dependenţi de droguri pentru integrare pe piaţa muncii prin acţiuni de dezvoltarea instrumentelor și metode de lucru inovatoare și realizarea de programe de formare”. Data productiei – 2011.


 


 


 

captcha reîncarcă imaginea

Comentarii

Publicat de:

Publicat de:


Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.