Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Student Press
07.09.2011

România scor 0-0 cu Franta la inaugurarea Arenei Naţionale

Primul meci al echipei nationale pe noul stadion s-a incheiat cu scorul de 0-0. Intalnirea s-a desfasurat în preliminariile Euro-2012, rezultatul inregistrat nelasand nicio sansa Romaniei de a merge mai departe. Meciul a fost urmarit de circa 50.000 de spectator care au dorit sa fie prezenti la inaugurarea Arenei Nationale.


A impresionat extrem de neplacut starea gazonului, care se desprindea la orice contact mai puternic. Lucrarea a fost incredintata firmei detinute de Adrian Oprișan, fratele baronului PSD de Vrancea, Marian Oprișan. Gazonul a fost adus din Germania, iar firma a încasat suma de 200.000 de euro.


Imediat dupa meci, primarul general Sorin Oprescu a declarat pentru TVR 1 ca asa ceva s-a intamplat si la alte stadioane mai mari, urmand sa fie luate masuri urgente pentru remedierea situatiei.


România: Tătăruşanu - Luchin, Goian, Chiricheş, Raţ - Nicoliţă, Bourceanu, Cociş, C. Lazăr (B. Stancu '43), Tănase - Marica (G. Bucur '90+1). Selecţioner: Victor Piţurcă.


Franţa: Lloris - Sagna, Rami, Abidal, Evra - Cabaye (Nasri '76), M'Vila - Valbuena (Remy '71), Martin, Ribery - Benzema. Selecţioner: Laurent Blanc.


Au fost acordate cinci cartonaşe galbene: Tănase '14, Cociş '54, Goian '69, Nicoliţă '84 / M'Vila '27.


Arbitri: Howard Webb - Darren Cann, Jake Collin - Stuart Attwell, englezi. (Foto: gsp.ro)


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Comentarii

Publicat de: SyZ7t3DnGjwz

Hey, you're the goto expret. Thanks for hanging out here. http://vrougwqk.com [url=http://vwhlujlsoj.com]vwhlujlsoj[/url] [link=http://nuznxo.com]nuznxo[/link]

Publicat de: lJa0GcBi

It's great to find an expert who can expialn things so well

Publicat de: a0ByLIz3u

It's a relief to find soeonme who can explain things so well http://qgouaov.com [url=http://xecxpnnqt.com]xecxpnnqt[/url] [link=http://cyicphfoco.com]cyicphfoco[/link]

Publicat de: eYOpvhdw5jJX

I'm impressed! You've managed the almost imsspoible.

Publicat de: NGMK7klaHCqc

I thank you humbly for shirnag your wisdom JJWY


Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.