Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Student Press
03.06.2010

Udrea, o noua imagine: imbracata ca o fata de la Apaca si cu datorii la banci

Ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, este intr-o schimbare foarte interesanta de imagine publica, dovada ca exista oameni care se gandesc la domnia sa ca la “un produs care trebuie sa creasca pe piata”.


O prima schimbare, sesizabila extrem de usor, este cea vestimentara. Elena Udrea a renuntat, ceea ce parea absolut imposibil in urma cu ceva timp, la tinutele sale stridente si costisitoare. A abandonat rochiile si fustele provocatoare, nu mai poarta culori care te fac sa te gandesti “aiurea”. Este imbracata foarte comun, aproape ca o calugarita care a cerut bilet de voie de la Maica Stareta pentru a merge sa cumpere tamaie.


O a doua schimbare de imagine este cea care vrea sa ne-o “vanda” pe Elena Udrea ca pe un roman oarecare, ingrijorat ca a facut imprumut la banca si nu va mai avea cum sa il achite.


Udrea a declarat, joi, la Corneşti, în judeţul Dâmboviţa, că îşi plăteşte ratele greu, ca toţi românii, însă pune problemele personale pe ultimul loc.


Iata o schimbare de paradigma. Elena Udrea nu mai este diva risipitoare, cu posete de zeci de mii de euro si cu conturi in banca de milioane de euro. Acum, pentru ca este criza, ministrul Dezvoltării şi Turismului se imbraca aproape ca fetele de la Apaca din 1990, si incearca sa ne convinga de insomniile sale in legatura cu datoriile de la banca.


Sunt doua miscari foarte inspirate care vor aduce puncte importante in ceea ce priveste imaginea publica a celei care este pregatita in laboratoare profesioniste sa detina o functie importanta in statul roman. De fapt, este politicianul la imaginea caruia se lucreaza, in acest moment, cel mai mult si cu cel mai mare folos.


Petre Craciun

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.