Optimal Media
LOVESC, DECI EXIST!, un film de Marius Th Barna, dupa un scenariu de Bogdan Ficeac  |   Ambasada României la Copenhaga invită copiii români în Regatul Poveștilor, alături de scriitorul Petre Crăciun  |   Prezențe românești la Târgul Internațional de carte pentru copii Bologna 2017  |   ” Să călcăm pe iarbă”/ Concurs antidrog organizat de Școala nr. 79, în parteneriat cu C.N. ”Gheorghe Șincai” și Agenția Națională Antidrog   |   Să-ți schimbi părerea nu înseamnă să fii prostituată  |  
  Student Press
15.02.2010

Valentine’s day sau sărbătoarea „vrăjelilor”? (Student Press)

A trecut şi 14 februarie, uite-aşa s-a mai dus o sărbătoare americană, adică una cu un puternic iz comercial. Cu ce am rămas? Magazine pline de inimioare roşii de pluş, lumânărele, bombonele şi alte minuni în formă de inimioară. Creativă specia asta umană, n-am ce zice în privinţa aceasta.


Dar nu, nu vreau să lovesc prea dur în sărbătoarea cu ocazia căreia toţi îndrăgostiţii îşi declară iubire eternă. Chiar nu mă gândesc că se sărbătoreşte în cel mai fastuos mod în rândurile adolescenţilor, care, desigur, ştiu ce înseamnă dragostea, deşi după numai o lună se despart pentru că deja s-au plictisit unii de alţii. Unii sunt mai „fericiţi” că poate n-a durat nici o lună, aceasta deoarece s-au cuplat doar pentru a nu fi singuri de Ziua Îndrăgostiţilor.


„Te iubesc!”, „ I love you!”, „Je t’aime!”, ce uşor sunt spuse aceste cuvinte azi. Nu contează dacă peste câteva zile se „iubesc” atât de mult încât nu se mai pot privi.


Nu spun că nu-i frumos să-ţi declari dragostea, dar nu este lăudabil atunci când e una falsă, insipidă sau dacă doriţi, în limbajul înţeles de toţi: „vrăjeală”.


De ce trebuie să ne aducem aminte de dragoste numai o dată sau, în cazul românilor(Dragobetele), de două ori pe an?


De ce să nu celebrăm iubirea în mai multe zile sau de ce soţul să nu ofere flori şi ciocolată chiar şi fără să fie o ocazie sau de ce să nu pregătească soţiile câte o cină romantică mai des?


Are şi Valentine’s day o fărâmă de farmec, dar viaţa va fi inundată de adevărata magie doar dacă ne arătăm dragostea faţă de persoanele dragi în fiecare zi.


Loredana Popa

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Fostul premier Petre Roman, audiat în dosarul Mineriada
Fostul premier Petre Roman, inculpat in dosarul ”Mineriada”, impreună cu Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu, Virgil Măgureanu și alți membrii ai cabinetului său, s-a prezentat marți dimineața la Parchetul General pentru a fi audiat de procurorii militari. Roman este acuzat de infracțiuni contra umanității....
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.