Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Timp liber
18.09.2011

La ce se uita romanii pe YouTube?

Credeti ca la capturile video din conferintele de presa ale oamenilor politici? Sau la materialele prilejuite de lansarea unor campanii sociale? Nici vorba.


In ziua de 3 septembrie, politistii de la Centrul de Presa al IGPR au postat filmul ,,EVENIMENT RUTIER”, de 22 de secunde, in care putem vedea cum un motociclist este lovit de portiera unui autoturism care se deplasa in aceeasi directie. Moticiclistul se rostogoleste pe celalalt sens de mers, dar din fericire nu este lovit de nicio masina.


Ei bine, acest film extrem de scurt a înregistrat, până astăzi, 91.158 vizualizări. Alte materiale, lansate tot pe contul Politiei Romane, abia ating cateva zeci de vizualizari: Falsificare de moneda (94), Contrabanda cu tigari (90), Substante periculoase (43) etc.


Pana in acest moment, contul IGPR, creat de cateva saptamani, are 123.931 vizualizari, cei mai multi atrasi de acest filmulet.


Va mai amintiti de filmuletul cu soferul roman de TIR care a devenit cunoscut in toata Europa deoarece conducea fara maini si dansa la volan pe ritmuri de muzica? Ei bine si acest videoclip, denumit "Soferul anului in Europa", a strans vreo 307.000 de vizualizari. O fi de bine?


Optimal Mediacaptcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.