Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Confruntare intre Năstase și Nichita pentru poziția de presedinte al Consiliul Naţional PSD
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Ultima ora
30.11.-1

Confruntare intre Năstase și Nichita pentru poziția de presedinte al Consiliul Naţional PSD

Astăzi are loc Consiliul Naţional al PSD, cu ocazia căruia va fi ales noul președinte. Și-au depus candidatura Adrian Năstase, preşedintele în exerciţiu al CN, şi Gheorghe Nichita, preşedintele organizaţiei PSD Iaşi şi vicepreşedinte.


Funcţia de trezorier este vizată de Aristide Roibu, cel care deține deja acestă poziție și nu există un contracandidat.


Cu același prilej se vor discuta și măsurile pe care PSD urmează să le adopte pentru stoparea crizei și poziția social democraților in legătură cu modificările Constituției.


"Vom dezbate poziţia PSD faţă de modificările care trebuie aduse Constituţiei, astfel că luni să avem o poziţie foarte clară la întâlnirea cu Băsesc. Vom pune în dezbatere principalele obiective pe termen mediu şi lung, măsurile pe care PSD le crede necesare pentru stoparea crizei în România.Vom dezbate poziţia PSD faţă de descentralizare, regionalizării, credem că structura locală este prea importantă", a declarat preşedintele PSD, Victor Ponta, preluat de Mediafax.


Adrian Năstase  deține din februarie 2008 funcția de preşedinte al Consiliul Naţional al PSD, poziţie obţinută cu majoritate de voturi în faţa lui Dan Mircea Popescu. La rândul său, Gheorghe Nichita este primarul municipiului Iaşi şi liderul organizaţiei locale a PSD. În acelaşi timp, Nichita este vicepereşedinte al partidului. În situația in care va fi ales, Nichita va trebui să renunțe la funcția de vicepreședinte.


Adrian Năstase are nevoie de o reconfirmare in funcția de președinte pentru consolidarea poziției sale in noua echipă de conducerea, variantă pe care fostul premier a susținut-o deschis la congres.


Petre CrăciunCategorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.