Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Constantin Traian Igaş: România va adera în martie 2011 la spaţiul Schengen
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Ultima ora
30.11.-1

Constantin Traian Igaş: România va adera în martie 2011 la spaţiul Schengen

România va adera la spaţiul Schengen în martie 2011, conform calendarului stabilit, a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, la Sibiu, ministrul Administraţiei şi Internelor, Constantin Traian Igaş.


Igas a mentionat ca tara noastra urmează să aibă un raport pozitiv din partea Comisiei de Monitorizare Schengen şi a raportorului în acest domeniu, europarlamentarul Carlos Coelho.


"Daţi-mi voie să fiu optimist, să cred că România va intra în 2011 şi va adera la spaţiul Schengen. În ceea ce priveşte atribuţiunile pe care noi le-am avut, Ministerul Administraţiei şi Internelor, le-am îndeplinit sută la sută. Comisia de evaluare care deja a fost în România urmează să facă şi alte evaluări. Am convingerea că lucrurile vor merge într-o direcţie bună", a precizat seful Internelor, citat de Agerpres.


Constantin Traian Igaş este convins că MAI şi-a respectat sarcinile in privinta aderarii la Spatiul Schengen şi că europarlamentarul Carlos Coelho va face un raport pozitiv.


"(Coelho n.r.) m-a asigurat că ceea ce trebuia să facem noi în România, MAI, am făcut şi raportul va fi unul pozitiv. Ştim cu toţii că decizia va fi una politică, dar daţi-mi voie să fiu optimist şi să cred că vom adera în 2011, la termenul stabilit, la spaţiul Schengen", a mai adaugat ministrul Administratiei si Internelor. (Foto: agerpres.ro)


Petre CraciunCategorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.