Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Costel Căşuneanu vrea înapoi banii ”împrumutați” lui Cătălin Voicu
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Ultima ora
30.11.-1

Costel Căşuneanu vrea înapoi banii ”împrumutați” lui Cătălin Voicu

Omul de afaceri Costel Căşuneanu a declarat, joi, la ieşirea din sediul DNA, că dorește să recupereze de la Cătălin Voicu suma pe care i-a imprumutat-o acestuia. Cășuneanu a mai declarat că suma reală este de 200.000 de euro, nu 260.000, şi că aceşti bani au însemnat ''un împrumut'' pe care-l vrea înapoi.


El a afirmat că senatorul Cătălin Voicu ar fi trebuit să returneze banii daţi împrumut în decembrie 2009, lucru care nu s-a mai întâmplat, explicând acestă intârziere prin faptul că ”Voicu a fost ridicat de pe stradă''.


Căsuneanu a rugat mass-media să nu mai denatureze și că nu îi este teamă pentru ce se va întâmpla, întrucât nu a făcut nimic rău.


Costel Căşuneanu a mai declarat că a colaborat foarte bine cu procurorii, arătând că din acest motiv s-a prezentat ori de câte ori a fost citat. El a negat că ar fi purtat vreodată tehnică de înregistrare asupra lui.


Radu P.Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.