Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Cotidianul, ediția print, își închide porțile
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Ultima ora
30.11.-1

Cotidianul, ediția print, își închide porțile

Ziarul Cotidianul se va inchide temporar, pana cand se va gasi un investitor dispus sa il preia, potrivit directorului diviziei Quality a Grupului Realitatea-Catavencu, Mihnea Vasiliu, arată ziare.com.


Cotidianul "este în lichidare", iar lichidatorul care va fi numit în zilele următoare va hotărî dacă va mai edita ziarul, în ce formă şi cu ce costuri, a declarat Vasiliu.


În legătură cu ziarul Cotidianul au circulat mai multe zvornuri, printre care și acela că ziarul ar urma să fie cumpărat de patronul echipei de fotbal a Craiovei, Adrian Mititelu, zvon care nu s-a confirmat.


Săptămâna trecută Optimal Media a informat in legătură cu problemele pe care Cotidianul le-a creat Editurii Univers prin neplata sumei de 400.000 de euro, contavaloarea mai multor cărți apărute în colecția care se difuza impreună cu ziarul.


Intr-o comunicare interna a Grupului Realitatea-Catavencu (GRC), se arata insa ca, din 2010, publicatiile "Cotidianul" si "Business Standard" nu vor mai fi editate de catre GRC.


Optimal MediaCategorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.