Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Deputatul PSD Mugurel Surupăceanu se miră de ce a fost desființată ANA. Să îl intrebe pe Dan Nica...
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Ultima ora
30.11.-1

Deputatul PSD Mugurel Surupăceanu se miră de ce a fost desființată ANA. Să îl intrebe pe Dan Nica...

55 de deputați PSD, PNL și UDMR au cerut înființarea unei comisii parlamentare speciale de anchetă a controversatei afaceri a plantelor etnobotanice, decizia finală urmînd să fie luată de Biroul Permanent, notează Inpolitics.


Deputatul PSD Mugurel Surupăceanu a depus la secretariatul general al Camerei Deputaților solicitarea de înființare a unei comisii de anchetă a afacerii drogurilor ușoare.


”Există anumite informații că afacerea drogurilor ușoare a fost susținută sau chiar mai mult de atît, de către afaceriști apropiați de actuala Putere și este nevoie ca o comisie specială să scoată adevărul la lumină, pentru că această afacere cu dezvoltare explozivă a produs sume uriașe de bani, dar și un număr încă necunoscut de victime. Vrem să aflăm cine a permis apariția acestui business al morții în România, cine a decis ca proprietarii magazinelor de vise să aibă la dispoziție zece zile în care să își lichideze stocurile de marfă, care este adevărul despre desființarea și reînființarea Agenției Naționale Antidrog, dacă există vreo legătură între proliferarea acestei afaceri și declarațiile de anul trecut ale Elenei Băsescu, privind necesitatea legalizării marijuanei, dar și recomandările similare ale Comisiei Prezidențiale pentru Analiza Riscurilor Sociale şi Demografice. Cineva este vinovat de moartea unor tineri și această comisie, a cărei înființare sper să fie aprobată în cel mai scurt timp, va avea menirea să afle adevărul” a afirmat pentru sursa citată Surupăceanu.

Există o cale foarte facilă pentru ca deputatul Surupăceanu a afle de ce și cum a fost desființată Agenția Națională Antidrog: aceea de a-l intreba pe propriul lor ministru, pe Dan Nica, de ce a ordonat și a susținut cu o tarie demnă de o cauza mai buna desființarea ANA!
(Foto: mediafax.ro)


O.M.Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.