Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Elena Udrea - singurul candidat la şefia filialei democrat liberale Bucuresti
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Ultima ora
30.11.-1

Elena Udrea - singurul candidat la şefia filialei democrat liberale Bucuresti

Duminica au loc alegeri pentru şefia organizaţiei bucureştene a Partidului Democrat Liberal, prilej cu care va inceta interimatul Elenei Udrea. Ministrul Dezvoltarii si Turismului nu are nicio emotie, fiind unicul candidat pentru acest post.


Pentru cele două funcţii de prim-vicepreşedinte candidează Sorina Plăcintă şi Costică Canacheu. El a candidat împotriva Elenei Udrea, in urma cucateva luni, la preluarea interimatului organizaţiei PDL Bucureşti, însă ministrul a câştigat la votul membrilor conducerii centrale a formaţiunii.


Postul de secretar al organizaţiei este disputat de Irinel Hristu, Dănuţ Liga şi Vasile Gherasim, iar pentru funcţia de trezorier s-au înscris în cursă Horaţiu Ţica şi Anca Constantinescu, aceasta concurând şi pentru Comisia de litigii, împreună cu liderul senatorilor PDL, Cristian Rădulescu. Pentru Comisia de comisie-control a filialei candidează Mircea Marinescu.


Interimatul datează din vara lui 2008, după ce Vasile Blaga şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al filialei, în urma pierderii alegerilor pentru Primăria Capitalei în faţa lui Sorin Oprescu, informeaza Agerpres. Functia a fost detinuta, ulterior, de Liviu Negoiţă (primarul sectorului 3), care ulterior a anunţat că nu mai doreşte să candideze pentru acest post, facandu-o loc Elenei Udrea.


Optimal MediaCategorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.