Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Elena Udrea a preluat unul dintre cele mai bogate ministere
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Ultima ora
30.11.-1

Elena Udrea a preluat unul dintre cele mai bogate ministere

Noul ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat joi, la instalarea în funcţie, că MDRL va încerca să vândă 9.000 de locuinţe ANL în 2010 şi să se "apropie" de 43.000 de locuinţe reabilitate termic.


"La reabilitarea termică a blocurilor sperăm să ne apropiem de 43.000 locuinţe în 2010. Vom continua şi construcţia prin ANL (Agenţia Naţională pentru Locuinţe) şi vom încerca să vindem 9.000 de locuinţe anul viitor", a spus Udrea, preluată de Mediafax, în prezenţa premierului Emil Boc şi a ministrului Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga.


Ministrul Vasile Blaga a declarat că, în timpul mandatului său, ministerul a recepţionat 6.196 de locuinţe noi, mai mult decât dublul anului 2008, şi 146 săli de sport. Blaga a mai adăugat că  predă un minister care, pe programe, a avut o execuţie bugetară de 100% și că MDRL a depăşit 1,5 miliarde euro contractări prin Programul Operaţional Regional".


Emil Boc a spus că programul de reabilitare termică a blocurilor va continua, iar tot de anul viitor va fi diversificat şi progranul "Prima casă".


Foto: mediafax.ro


Optimal MediaCategorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.