Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Emil Constantinescu, la 71 de ani: Pericolul pentru români vine din starea generalizată de nemulţumire
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Ultima ora
30.11.-1

Emil Constantinescu, la 71 de ani: Pericolul pentru români vine din starea generalizată de nemulţumire

Fostul preşedinte al României Emil Constantinescu a declarat, într-un interviu acordat AGERPRES, în preajma aniversării a 71 de ani, că românii trebuie să se întoarcă la stabilirea adevăratelor valori.


"Trebuie să ne întoarcem la stabilirea adevăratelor valori, la criterii de valoare şi la impunerea în rândul populaţiei a celor care reprezintă aceste valori. Pentru că ceea ce s-a produs şi ce se produce accelerat în ultimul timp este ocuparea spaţiului public de către nonvalori, de către lucruri neesenţiale. Degeaba se creează o strategie importantă, şi aceasta există, dacă poporul sau publicul n-o cunoaşte. De aici, trebuie să ne dăm mâna şi să lucrăm împreună pentru că este nu numai o responsabilitate colectivă, ci şi individuală, a fiecăruia dintre noi să impunem în societate valorile adevărate", a declarat Constantinescu.


Fostul presedinte a mai afirmat ca România nu mai are un proiect naţional, nu are o viziune pe termen lung pentru lumea în care trăim, pentru societatea cunoaşterii, pentru lumea globalizată, pentru Europa de astăzi.


După mine, pericolul pentru români şi pentru România, astăzi, nu vine din situaţia politică, economică sau socială, ci din starea generalizată de nemulţumire provocată de confuzie. Această confuzie, la rândul ei, pleacă din faptul că se amestecă criteriile. Pe de o parte, există un populism şi o demagogie, pe de altă parte, există un nihilism care respinge tot”, a mai afirmat Constantinescu pentru Agerpres.


Optimal MediaCategorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.