Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Gabriel Oprea: “Drepturile militarilor din teatrele de operaţiuni nu vor fi afectate în acest an”
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Ultima ora
30.11.-1

Gabriel Oprea: “Drepturile militarilor din teatrele de operaţiuni nu vor fi afectate în acest an”

Ministrul Apararii, Gabriel Oprea, a declarat, marti, ca Armata este cel mai bun ambasador al Romaniei si ca drepturile banesti ale militarilor din teatrele de operatiuni nu vor fi afectate de reducerile salariale din acest an.


"Meseria de militar nu este una oarecare. Militarul mai are un contract cu ţara pe care a jurat să o apere chiar cu preţul vieţii. Militarii români se duc să lupte sub drapel în primul rând pentru demnitatea României, pentru liniştea copiilor noştri, împotriva terorismului internaţional, nu pentru bani. Drepturile militarilor din teatrele de operaţiuni nu vor fi afectate în acest an", a declarat Oprea, preluat de Mediafax.


Opbriel Oprea si şeful Statului Major General, amiralul Gheorghe Marin au participat marţi, 11 mai, la Dej, la ceremonia militară prilejuită de plecarea în misiune în Afganistan a personalului de stat major din compunerea Combined Team Zabul şi a Batalionului 811 Manevră "DRAGONII TRANSILVANI". La eveniment au participat si ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Mark Gittenstein.


Combined Team Zabul - CTZ este o structură de comandament întrunit integrat, multinaţional, de tip brigadă, care va avea sarcina de a conduce forţele de manevră româneşti: Batalionul 811 Infanterie, Batalionul 812 Infanterie şi echipele operaţionale de consiliere şi legătură dislocate în provincia ZABUL, arata un comunicat de presa al Atmatei.


Combined Team Zabul este constituit din 46 de ofiţeri şi subofiţeri aparţinând preponderent Brigăzii 81 Mecanizate "General GRIGORE BĂLAN" şi este prima structură de acest tip care va fi dislocată într-un teatru de operaţii.


Batalionul 811 Infanterie este prima unitate din Armata României care a fost dislocată şi a participat la misiunea "Antica Babilonia" în Irak în anul 2003, după ce, în anul 2002, un contingent de nivel companie de infanterie luase parte la misiunea "BELUKROKO 11" din Kosovo. Între anii 2006 şi 2007, Batalionul 811 Infanterie a fost dislocat pentru a doua oară în Irak. Batalionul este comandat de locotenent-colonelul Ioan-Marian Cristurean.


Petre CraciunCategorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.