Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Iliescu se apără in cazul Voicu: “Este lăudăros şi guraliv. Spune şi promite multe, dar ce putea el să facă?!”
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Ultima ora
30.11.-1

Iliescu se apără in cazul Voicu: “Este lăudăros şi guraliv. Spune şi promite multe, dar ce putea el să facă?!”

Fostul preşedinte Ion Iliescu a declarat, pentru Gândul, că înterceptările telefonice făcute publice de presă arată că senatorul Cătălin voicu este "lăudăros şi guraliv" şi a negat că acesta ar fi fost consilier prezidenţial, menţionând că era detaşat pe lângă Secretariatul CSAT.


"E o vorbă populară cu privire la fudulie. Tot ce spune omul ăsta reflectă nişte vicii de caracter: pălăvrăgeală, lăudăroşenie, fudulie. Este lăudăros şi guraliv. Spune şi promite multe, dar ce putea el să facă?!", a comentat Ion Iliescu pentru Gândul stenogramele DNA, în care Cătălin Voicu face diverse aranjamente pentru politicieni şi oameni de afaceri. El a precizat totodată că este suprins de apariţia unor astfel de transcripturi.


"Această practică a înregistrărilor din păcate văd că reia nişte năravuri pe care le tot dezavuasem", a afirmat fostul şef al statului.


Iliescu mai spune că "tot ceea ce se vehiculează în presă", cu privire la calitatea de consilier prezidenţial a lui Cătălin Voicu, pe vremea când el, era preşedinte, "e un fals ordinar".


"Acest om nu a avut, niciodată, o astfel de calitate. El, practic, nu a fost salariat al Administraţiei Prezidenţiale. El făcea parte din categoria unor oameni detaşaţi, pe lângă secretariatul CSAT, din partea Armatei, Internelor, SRI, SIE STS şi SPP".


Iliescu declară că nu l-a văzut pe Voicu în perioada mandatului său la Cotroceni şi că nu ştie nimic despre activitatea lui, întrucât era una "adiacentă, marginală".


"Ca să fiu sincer, m-a surprins chiar, la vremea respectivă, apariţia lui drept candidat al PSD la Bacău, pentru că nu ştiam să fi avut vreun fel de activitate în partid", a afirmat Ion Iliescu.


Cătălin Voicu scrie în CV-ul de pe site-ul Senatului, că, în perioada 2000-2004, a lucrat la Administraţia Prezidenţială, în calitate de Consilier pentru Ordine Publică şi Siguranţă Naţională la Departamentul Securităţii Naţionale. (Foto: Mediafax)


Sursa: MediafaxCategorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.