Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Jurnalistul Cornel Nistorescu părăsește ziarul ”Cotidianul”
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Ultima ora
30.11.-1

Jurnalistul Cornel Nistorescu părăsește ziarul ”Cotidianul”

Noua conducere a ziarului „Cotidianul”, format din Cornel Nistorescu, director, și Oana Stănciulescu, redactor-șef, nu a putut salva publicația de la închiderea sa in ediție print. ”Cele două procese de insolvenţă deschise de societatea comercială Poligraf (editor al ziarului Cotidianul) şi de Univers Publishing SRL (producătoarea cărţilor din colecţia Cotidianul) fac imposibilă apariţia ziarului în perioada următoare. Numărul de faţă şi cel de mâine sunt printre ultimele produse de actuala echipă editorială. Mai departe, directorul şi redactorul-şef al ziarului nu îşi văd rostul şi se retrag!”, nota Cornel Nistorescu, într-un post-scriptum la editorialul ”O festivitate de discutat”, de astăzi.


Potrivit Biroului Român pentru Auditul Tirajelor, în tot anul 2009 tirajul ziarului Cotidianul a scăzut simțitor, ajungând de la 12.300 exemplare tipărite in ianuarie, la 6400 exemplare in septembrie. În aceste condiții, managerii trustului care editează publicația au decis apariția acesteia numai in versiune online.


Toate edițiile print ale trustului Realitatea – Cațavencu traversează o perioadă extrem de dificilă, fiind posibilă și încetarea tipăririi ”Ziua” și ”Business Standard”.

Toate aceste seisme au fost anticipate de S.O. Vântu, care a vorbit deseori in ultima vreme despre virtuțile presei online și despre intențiile de a investi in afara granițelor României. Cele mai recente investiții ale sale sunt cele din Republica Moldova.
(foto: inpolitisc.ro)


Petre Crăciun


 Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.