Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Ludovic Orban consideră o fabulaţie prezenţa numelui său în stenogramele “Cătălin Voicu”
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Ultima ora
30.11.-1

Ludovic Orban consideră o fabulaţie prezenţa numelui său în stenogramele “Cătălin Voicu”

Liberalul Ludovic Orban a luat poziţie, într-o intervenţie făcută luni seara la Realitatea TV, faţă de vehicularea numelui său in celebrele stenograme ale senatorului PSD Cătălin Voicu. "În primul rând vreau să spun din capul locului că n-am beneficiat de niciun fel de ajutor, iar cine are o umbră de bun simţ putea să-şi dea seama că eu eram ministru, iar domnul Voicu era parlamentar în Opoziţie, nici nu-l cunoşteam decât dintr-o singură întâlnire protocoloară. Cum puteam să cer eu unui parlamentar...?", a declarat Ludovic Orban.


Fostul ministru al Transporturilor a mai adăugat că vehicularea numelui său in acest caz este o fabulaţie.


"Nu am discutat cu domnul Voicu despre accident, nu i-am cerut nimic vreodată legat de accidentul respectiv, nu aveam ce să-i cer domnului Voicu legat de accidentul respectiv, iar ceea ce spune domnia sa bineînţeles face parte dintr-o exagerare. În perioada accidentului respectiv dacă aş fi vrut să vorbesc cu cineva puteam să vorbesc cu ministrul de Interne, şi nu am făcut lucrul respectiv, puteam să vorbesc cu oricine. (...) După părerea mea, este un abuz şi o încălcare a dreptului la proprie imagine al oamenilor care sunt pomeniţi în flecărerile unui parlamentar, şi care, bineînţeles, flecărerile nu au niciun fel de legătură cu realitatea", a susţinut Ludovic Orban.


 El a menţionat, luni seară, la Realitatea TV, că s-a întâlnit cu Voicu o singură dată şi că a discutat "en passant" cu acesta despre subiectul accidentului.


Orban s-a mai referit şi la declaraţia preşedintelui Traian Băsescu care a susţinut că acesta a venit la Cotroceni pentru a cere ajutor în privinţa accidentului. Liberalul a adaugat că dacă el şi-ar fi cerut preşedintelui vreun sprijin ilegal, iar Băsescu nu ar fi prezentat acest lucru opiniei publice în acel moment, înseamnă că "domnia sa nu s-a achitat de obligaţiile sale pe care le avea şi ca preşedinte şi ca orice cetăţean care cunoaşte legea". (Foto: mediafax.ro)


Petre CrăciunCategorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.