Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Marș de comemorare pentru cei care în urmă 20 de ani au murit pentru libertate (VIDEO)
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Ultima ora
30.11.-1

Marș de comemorare pentru cei care în urmă 20 de ani au murit pentru libertate (VIDEO)

Revolutionarii îi cheama pe bucurestenii in seara zilei de 21 decembrie la un mars de comemorare in memoria celor care in urma 20 de ani au murit pentru libertate. Marsul va incepe la ora 17.20 de la Universitate, fantana de la Arhitectura, iar la ora 17.30 se va opri in fata salii Dalles, locul unde s-a deschis focul in plin in manifestanti acum 20 de ani. Comemorarea face parte din Campania Eroii nu mor, declanșată în anul 2005, care iși propane să păstreze vie memoria celor care s-au jertfit in revolutie.


Acum 20 de ani romanii au invins frica omniprezenta in societate si s-au ridicat impotriva regimului comunist. Pe 21 decembrie 1989 si in noaptea ce a urmat, zeci de bucuresteni au fost omorati si mii au fost raniti, arestati si torturati deoarece au avut curajul sa ceara Libertate si Democratie.


”Adevarul despre acele evenimente nu este deplin cunoscut, iar cei care au ordonat crimele nu au fost condamnati. In aceasta zi de comemorare este mai important daca noi dovedim bun simt si respect pentru curajul tinerilor din Decembrie 1989”, arată un comuncat de presă al revolutionarilor.


Traseul marsului reuneste locurile importante unde au fost reprimati manifestantii in seara de 21 Decembrie ale Revolutiei din Decembrie 1989: Piata Universitatii – Baricada de la Inter – Dalles – Gradinita (acum McDonald’s Romana) – Piata Romana – Calea Victoriei – Piata Revolutiei – Sala Dalles.


Manifestatia va fi urmata de concertul COLINDE PENTRU EROI la ora 19.00 la Sala Dalles, organizat de elevi ai liceelor Dinu Lipatti si Constantin Brancoveanu.


Optimal MediaCategorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.