Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Mihai Voicu: „Nu donati la Fondul „Solidaritatea” că vi-i fură! Se duce Videanu în vacanţă cu ei
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Ultima ora
30.11.-1

Mihai Voicu: „Nu donati la Fondul „Solidaritatea” că vi-i fură! Se duce Videanu în vacanţă cu ei

Vicepreşedintele liberal Mihai Voicu a făcut, vineri, un apel romanilor să nu doneze niciun leu la Fondul „Solidaritatea” deschis de Guvern, pentru că banii vor fi furaţi, plecand Adriean Videanu în vacanţă cu ei.


"Vă reamintesc de experienţa "Fondului Libertatea", din anii 90, când ne-a pus Iliescu să dăm banii şi apoi au dispărut. (...) Fac un apel deschis către toţi cetăţenii să nu cumva să doneze vreun leu la fondul ăsta de solidaritate: Oameni buni, nu-i donaţi, că vi-i fură! Dacă vreţi să faceţi fapte de caritate, faceţi-le în nume personal, ajutaţi un pensionar ca într-o lună să-şi poată cumpăra medicamentele pe care nu poate să şi le mai cumpere din cauza ăstora. Nu le daţi bani, că vi-i fură! Se duce Videanu în vacanţă cu ei", a declarat Mihai Voicu, citat de Agerpres.


Voicu a mai adaugat ca problema salariilor mari trebuia reglementata unitar, nefiind nevoie de donatii obligatorii, pentru o perioada de cinci luni, situatie stupida din punct de vedere juridic.


Presupun că oamenii ăia au avut o discuţie de genul "ca să nu vă tăiem, faceţi-vă şi voi că donaţi timp de cinci luni". Problema acestor salarii trebuie reglementată prin hotărâre de Guvern definitiv", a mai adaugat liderul liberal. (Foto: mediafax.ro)


Optimal MediaCategorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.