Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Prefectul de Neamt a avizat solicitarea de eliberare din funcţie a lui Aurelian Soric
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Ultima ora
30.11.-1

Prefectul de Neamt a avizat solicitarea de eliberare din funcţie a lui Aurelian Soric

Prefectul de Neamt, Mihai Archip, a avizat favorabil, luni, solicitarea Inspectoratului General al Poliţiei Române de eliberare din funcţie a inspectorului şef al Poliţiei Neamţ, comisarul şef Aurelian Vasea Şoric, informeaza Agerpres.


Solicitarea survine la terminarea verificarilor efectuate de Corpul de control al MAI făcute la IJP Neamţ, a declarat în exclusivitate pentru AGERPRES, prefectul Mihai Archip.


Controlul dispus de ministrul Administratiei si Internelor, Constantin Traian Igas, a fost demarat în urma zvonurilor potrivit cărora între comisarul şef Aurelian Vasea Şoric şi clanurile de interlopi din judeţul Neamţ ar exista afaceri dubioase.


Astazi, Jurnalul National publica mai multe dovezi ale legaturii dintre politistul Aurelian Soric si familia lui Gheorghita Mararu, camatarul care a fost asasinat in zile urma cu zece zile.


Petre C.Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.