Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Sebastian Vlădescu a respins, miercuri, posibilitatea remanierii sale
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Ultima ora
30.11.-1

Sebastian Vlădescu a respins, miercuri, posibilitatea remanierii sale

Ministrul Finanţelor Publice, Sebastian Vlădescu, a respins, miercuri, posibilitatea remanierii sale dupa votul motiunii de cenzura de marti.


"Nu e un subiect de discuţie în acest moment, din punctul meu de vedere", a afirmat ministrul Finanţelor, citat de Agerpres.


Mediile politice si de opinie discuta despre o posibilă remaniere a unor miniştri din Cabinet, între care şeful Finanţelor, Sebastian Vlădescu, ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru, ministrul Muncii, Mihai Şeitan. S-a mai pronuntat numele ministrului Educatiei, Daniel Funeriu. Exista mult mai putini comentatori care vorbesc despre posiblilitatea unei remanieri mai de substanta, in care ar intra ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, de Interne, Vasile Blaga si ministrul Economiei, Adriean Videanu.


Intr-o interventie de la Antena 3, Gyorgy Frunda, a oferit o lista a remanierii formata din trei persoane: ministrii Miahi Seitan, Sebastian Vladescu si Mihai Dumitru, de la Agricultura.


Optimal MediaCategorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.