Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Bercea Mondialu' s-a înrudit cu familia Băsescu
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Actualitate
30.01.2010

Bercea Mondialu' s-a înrudit cu familia Băsescu

Fratele președintelui României, Mircea Băsescu, a botezat-o, sâmbătă, pe nepoata lui Bercea Mondialu' (Sandu Anghel), cercetat în mai multe dosare penale pentru evaziune fiscală, informează agenția Mediafax. Botezul a avut loc la o biserică de cartier din Constanţa.


La cenemonia in centrul căreia s-au aflat Mircea și Doina Băsescu, soția acestuia, s-a desfășurat în prezenţa a aproximativ 30 de persoane, la biserica din cartierul "Kilometrul 4-5" din Constanţa, foarte aproape de domiciliul nașului.


Copilul, Renata Doiniţa, este fata fiicei lui Bercea Mondialu', Formaţia, care are 17 ani.


Mircea Băsescu a declarat jurnaliștilor că a acceptat în urmă cu o săptămână să o boteze pe Renata Doiniţa, la rugămintea lui Bercea Mondialu'. Petrecerea se pare că va avea loc la un restaurant din Eforie Nord.


Mediafax mai rememorează episodul din septembrie 2009, când Traian și Maria Băsescu au participat la Festivalul romilor de la Costeşti. Preşedintelui i s-a reproşat ulterior că s-a întâlnit cu Bercea Mondialu', cu care, împreună cu soţia, a dansat.


Bercea Mondialu' este un personaj din lumea interlopă a judeţului Olt, presa relatând că acesta a fost implicat în mai multe lupte între grupările interlope, fiind cercetat pentru evaziune fiscală. (Foto: ziare.com)


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.