Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Actualitate
02.07.2019

Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova

Marți, 2 iulie 2019, ministrul afacerilor interne, Carmen DAN, a avut o întâlnire de lucru cu viceprim-ministrul și ministru afacerilor interne al Republicii Moldova, Andrei NĂSTASE. Întrevederea a avut loc în contextul vizitei în România a delegației din Republica Moldova, condusă de către doamna prim-ministru, Maia SANDU.Carmen DAN a reiterat sprijinul nemijlocit pe care Ministerul român al Afacerilor Interne va continua să îl acorde în procesul de reformă în care este angrenat ministerul omolog din Republica Moldova pentru consolidarea parcursului european.

De asemenea, a evidențiat faptul că partea română dispune de experți foarte bine pregătiți în toate domeniile, inclusiv în ceea ce privește standardele europene menționând încheierea cu succes a Președinției Consiliului UE, cu multe reușite pe componenta de afaceri interne.

Au fost stabilite o serie de priorități pentru perioada următoare, cu accent pe combaterea criminalității transfrontaliere și a migrației ilegale, managementul frontierelor, cooperarea polițienească, asistența în situații de urgență, precum și formarea profesională a personalului.

Pentru continuarea și dezvoltarea acestor proiecte cei doi oficiali au convenit asupra unei forme noi de cooperare prin întâlniri periodice la nivel de experți, aceste întâlniri urmând să aibă loc în Republica Moldova și în România.

Au mai fost abordate chestiuni legate de întărirea conlucrării regionale, inclusiv din perspectiva participării viitoare a autorităților de resort din Ucraina la activitățile de cooperare din cadrul Centrului Comun de Contact de la Galați.

După întâlnirea oficială de la Ministerul Afacerilor Interne, viceprim-ministru și ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova a fost invitat să viziteze sediul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră Române, unde vor fi prezentate facilitățile autorităților române în ceea ce privește supravegherea și controlul frontierei.

captcha reîncarcă imaginea

Comentarii

Publicat de: IusZR

Pills prescribing information. Effects of Drug Abuse. order generic lyrica pills in the USA Best information about medicines. Get now.


Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.