Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Asociatia Studentilor la Istorie Dacia- Universitatea din Bucuresti se alatura campaniei O carte pentru Valea Plopului
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Campanii sociale
03.07.2012

Asociatia Studentilor la Istorie Dacia- Universitatea din Bucuresti se alatura campaniei O carte pentru Valea Plopului

Vreme de mai multe saptamani, reprezentantii Asociatiei Studentilor la Istorie "Dacia"  au adunat circa 500 de volume, in cadrul campaniei „O carte pentru Valea Plopului”, initiata de portalul Literatura Copii si Optimal Media. Cartile au fost stranse prin contributia membrilor A.S.I.D. si a studentilor facultatii.


Ana Maria Ungurianu, absolventa a sectiei de Istoria Artei, s-a ocupat de donatia care va ajunge la copiii de la Valea Plopului.


Cartile au fost predate reprezentantului Optimal Media in ziua de 3 iulie, la sediul Facultatii de Istorie din Bucuresti. In fotografia de mai jos sunt prezente Ioana Bugheanu, PR Assistant - Editor Web si Madalina Grigore, membre ale asociatiei.


Campania de colectare de carte s-a incheiat, de facto, la data de 1 iunie a.c. Cele peste 4500 de volume inca nu au putut fi predate Asociatiei Pro Vita Valea Plopului deoarece cladirea care a ars in decembrie 2011, unde exista fosta biblioteca, inca nu a fost refacuta, in acest moment neexistand un spatiu de depozitare a cartilor donate.


Cateva cuvinte despre Asociatia Studentilor la Istorie "Dacia"


A.S.I.D. este asociatia reprezentativa a studentilor din Facultatea de Istorie. Din mai 2005 este membră a Asociaţiei Studenţilor din Universitatea din Bucureşti (A.S.U.B.), din februarie 2007 a Uniunii Studenţilor din România (U.S.R.) si din august 2010 membră a International Students of History Association (I.S.H.A.).


Obiectivele A.S.I.D. urmăresc în primul rând integrarea studenţilor într-un mediu social, cultural şi sportiv activ, prin promovarea voluntariatului, dar şi a spiritului civic şi a implicării sociale. În al doilea rând, A.S.I.D. doreşte eficientizarea dialogului cu conducerea Facultăţii de Istorie, a Universităţii din Bucureşti, cu asociaţii şi federaţii de profil, la nivel naţional şi internaţional. Nu în ultimul rând, A.S.I.D. îşi propune stabilirea unor contacte care să asigure Facultăţii o mai bună reprezentare şi promovare la nivel local şi naţional.


La baza echipei A.S.I.D. se află valori ca iniţiativa, profesionalismul, creativitatea şi responsabilitatea, dar ne deosebeşte spiritul de echipă, optimismul şi dragul de studenţie. Prima echipa ASID a creat cadrul oportun realizării unui mediu prietenesc şi dornic de dezvoltare personală şi profesională. Îmbinăm experienţa membrilor fondatori, în prezent alumni, cu ideile inovatoare ale noilor membri, încercând astfel să facem din A.S.I.D. mai mult decât o organizaţie studenţească, ci o echipă de prieteni.


Prin proiectele realizate A.S.I.D. încearcă să devină o asociaţie cu o activitate cât mai completă, să acopere toate ariile de dezvoltare personală şi profesională ale studentului la Istorie, vizând atât palierul intern cât şi cel extern.


Astfel, Asociaţia a realizat evenimente ca Balul Bobocilor (2005-2011), Serata caritabilă de Crăciun (2005-2011), Flori pentru fete (2006-2012), Sesiunea Națională de Comunicări Științifice (2005-2012), Zilele ASID (2007-2012), Târgul de Handmade ASID (mai și decembrie 2009), Conferințe și dezbateri pe diverse teme (istorie, cultură, mass-media, patrimoniu etc.), Școala de Oameni Mari - program de intership-uri (2011), Școala de Vară IRIR (2010-2011), ASID StudBook – târg de carte studențească (2010-2011).


Optimal Media
_dsc8051_-_copy_700_01

captcha reîncarcă imaginea

Comentarii

Publicat de: GinQS

Medicine prescribing information. Short-Term Effects. pueblo unido lyrica in Canada All news about medicine. Read information here.


Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.