Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Noua copii de la asezamantul parintelui Nicolae Tanase au participat la lansarea campaniei O carte pentru Valea Plopului
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Campanii sociale
02.04.2012

Noua copii de la asezamantul parintelui Nicolae Tanase au participat la lansarea campaniei O carte pentru Valea Plopului

Astazi a avut loc, la Biblioteca B.P. Haşdeu din Bucuresti, conferinţa de deschidere a campaniei “O carte pentru Valea Plopului”, initiata de Optimal Media, site-ul Literatură copii si Asociaţia Pro-Vita Valea Plopului. Au participat scriitorul Petre Craciun, directorul Optimal Media, Ionut Mavrichi, reprezentantul Asociatiei Pro Vita Valea Plopului, Marian Nencescu (Biblioteca Metropolitana), prof. Silvia Girtan, director adjunct Scoala Generala nr. 280, Luciana Dumitru, Liceul Gheorghe Sincai, Florin Saghi, Ministerul de Externe, Gigel Lazar, presedinte executiv CIADO Romania. A fost prezent si Tudor Musat, realizator Realitatea TV, care a si donat mai multe carti pentru copii.


Au participat noua copii de la asezamantul de la Valea Plopului, cel mai mic reprezentant fiind Andreea, de numai 4 ani. De asemenea, au fost prezenti patru elevi din clasa a VIII-a a Scolii Generale nr. 280, o scoala care, ca si Liceul Ghe. Sincai are mai vechi legaturi cu Valea Plopului.


Scriitorul Petre Craciun a prezentat obiectivul campanei, şi anume refacerea bibliotecii asezământului, care a fost mistuită in incendiul din decembrie 2011.


„Ne-am propus sa adunăm peste 1000 de cărţi, care să fie donate micuţilor de la Valea Plopului chiar de Ziua Copilului. Este un proiect de suflet, pentru care multumim tuturor celor care ne sprijina: domnului Tudor Gheorghe, pentru acceptul de a utiliza melodia „Lumina lina”, Bibliotecii Metropolitane, casei de productie Paradox Film pentru montajul spotului, Editurii MAI, care ne-a ajutat in realizarea afisului de campanie, TVR, Radio Romania Cultural, Jurnalul national si altor prieteni”, a declarat Petre Craciun.


Eleva Valentina  Iacob, clasa a VII-a, de la Valea Screzii, a multumit organizatorilor pentru initiativa colectei de carte si a recitat poezia „Povestea lui Azorel”, din volumul „Taina ghemului de ata”, de Petre Craciun.


La randul lor, Elena Magazin si Andreea Stefan, eleve in clasa a VIII-a B de la Scoala Generala nr. 280, au afirmat ca se vor implica in aceasta campanie, considerand ca toti copiii au nevoie de carti.


Ionut Mavrichi, cadru didactic universitar, si ginerele preotului Nicolae Tanase, a afirmat ca un astfel de proiect era necesar dupa incendiul din decembrie anul trecut.


Tudor Musat a donat un numar de carti din copilaria sa.


„Cartile trebuie sa circule, nu trebuie sa ramana undeva intr-un raft. Ma bucur ca am avut prilejul de a le dona copiilor de la Valea Plopului, cu prilejul acestei campanii pe care o consider foarte binevenita”, a declarat realizatorul TV.


Prof. Silvia Girtan a aratat ca scoala pe care o reprezinta se va implica foarte puternic in aceasta campanie, scop dezvaluit si de Luciana Dumitru pentru Liceul Gheorghe Sincai.


Printre elevii de la Scoala Generala nr. 280 s-a aflat si Cristian Marius, care si-a gasit un prieten printre copiii de la Valea Plopului.


Cu prilejul conferinţei de presă a fost vizionat şi un emoţionant spot de campanie, scenariu şi regie Petre Crăciun, imagine Robert Cilincă, montaj Mădălin Cristescu, studio Paradox Film. Spotul a fost realizat cu participarea copiilor de la Valea Plopului, care au reuşit să ne transmită şi nouă emoţia şi sensibilitatea lor.


Personalitati care sustin campanie


Până în acest moment, s-au alăturat campaniei noastre Florin Chilian, cantautor, Maria Coman, realizator TV, Monica Ghiurco, realizator TV, Cristina Liberis, realizator TV, scriitorul Ştefan Mitroi, Nicoleta Tintea, Antena 1, psiholog Mirela Zivari, Anca Puşcaş, regizor, Tudor Musat, realizator Realitatea TV, Marius Th. Barna, regizor, prof. univ. dr. Paul Marinescu, Firiţă Carp, director Editura Detectiv, Gigel Lazar, presedinte executiv CIADO, Florin Saghi, Ministerul de Externe, comisarul-sef Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei, cantareata Andreea Balan si Petar Nenov, presedinte al Agentiei Internationale pentru Prevenirea Criminalitatii si Politici de Securitate.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.