Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Întrevedere a Ministrului Culturii cu Ministrul pentru Diaspora al Republicii Macedonia
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Cultură, educaţie
07.12.2018

Întrevedere a Ministrului Culturii cu Ministrul pentru Diaspora al Republicii Macedonia

Ministrul Culturii și Identității Naționale, Valer-Daniel Breaz, a avut astăzi, 7 decembrie 2018, o întrevedere cu Ministrul pentru Diaspora al Republicii Macedonia, domnul Edmon Ademi, acesta fiind însoțit de E.S. Dl. Gabriel Atanasov, Ambasadorul Republicii Macedonia la București.

În cadrul întâlnirii, cele două părți au discutat despre îmbunătățirea cadrului legal bilateral, despre viitoare activități culturale commune, dar și despre întâlniri bilaterale între miniștrii culturii din cele două țări.

Oficialul român a felicitat delegația macedoneană cu prilejul sărbătoririi Zilei Limbii Macedonene și a arătat că la mai puțin de o lună de preluarea efectivă de către România a primei Președinții rotative a Consiliului UE, moment unic al parcursului european al țării noastre, Guvernul României este pregătit pentru a  obține rezultate concrete, în interesul tuturor cetățenilor europeni.

La rândul său, Ministrul pentru Diaspora al Republicii Macedonia, Edmon Ademi, a subliniat că apreciază prietenia și relațiile diplomatice cu țara noastră, exprimându-și dorința ca anul viitor să organizeze Săptămâna Culturii Macedonene în România.

Totodată, răspunzând părții române, acesta a menționat că Acordul de cooperare în domeniile educației, științei, culturii, mass-media, tineretului și sportului, semnat între cele două guverne la 3 iulie 2013, va fi ratificat în scurt timp și de către Parlamentul de la Skopje.

La întâlnire au mai participat din partea Ministerului Culturii și Identității Naționale, secretarul de stat pentru afaceri europene și relații internaționale, Răzvan Rab și Irina Sanda Marin Cajal, Subsecretar de stat. Totodată, Ministrul pentru Diaspora al Republicii Macedonia, domnul Edmon Ademi, a mai fost însoțit de Dl. Redzep Saliu, consilier special al ministrului Ademi, de Nikola Shalvarinov, director al Agenției pentru Migrație și de deputatul Mariana-Venera Popescu - Grupul parlamentar al minorităţilor naţionale.

captcha reîncarcă imaginea

Comentarii

Publicat de: KdlTC

Medicament information for patients. Long-Term Effects. where can i get lyrica pills in the USA All what you want to know about medication. Get here.


Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.