Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Care este singurul domeniu cu perspective de crestere salariala în acest an
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Joburi
16.01.2013

Care este singurul domeniu cu perspective de crestere salariala în acest an

Angajările continue şi perspectiva de creştere a salariilor fac din IT cel mai promiţător domeniu de activitate de anul acesta, cred specialiştii în resurse umane.


Numai în domeniile IT Software şi IT Hardware, în decembrie - ianuarie au apărut pe site-ul de recrutare ejobs.ro aproape 1.500 de posturi, iar ANOFM oferă în jur de 100 de posturi vacante pentru programatori şi ingineri software pentru perioada 10-16 ianuarie. De altfel, aceste meserii sunt în topul ofertelor ANOFM pentru candidaţii cu studii superioare.


Spre deosebire de alte posturi din domenii ca Marketing sau Administraţie, care depăşeşc lejer 1.000 de aplicări, joburile din IT au medie de aplicare de 100 de candidaţi, datorită frecvenţei mari a anunţurilor de angajare din acest domeniu.


"Se angajează într-adevăr permanent pe acest segment. În continuare, companiile de IT mizează pe expertiza angajaţilor români, aşadar îşi extind operaţiunile pe plan local, aspect ce generează angajări constante în acest domeniu. Pe lângă companiile multinaţionale, este un domeniu în care încă pot apărea cu uşurinţă companii noi, care pot activa pe o anumită nişă", spune Cristina Savuică, managing Partner la compania de recrutare Lugera - The People Republic.


"Job-urile din domeniul IT sunt printre cele mai bine plătite în acest moment, pentru candidatii cu studii superioare, chiar fără experienţă foarte mare în spate", spune Laura Chilom, PR executive ejobs.ro.


La acest moment, pe ejobs sunt publicate aproape 1.500 de posturi în IT, majoritatea în Capitală. De regulă, intervalurile salariale nu sunt menţionate în anunţuri, însă specialiştii în recrutare spun că salariile pentru seniori pot depăşi 3.000 de euro pe lună.


"Marja salarială pentru programatori este una destul de flexibilă, diferenţierile fiind facute în functie de nu doar de experienţă, ci de limbajul de programare şi de alte competente specifice, însă sunt salarii aflate în permanenţă pe un trend ascendent", a mai spus Cristina Savuică, managing Partner la compania de recrutare Lugera - The People Republic.


Nicoleta Bănilă (Sursa: capital.ro)

captcha reîncarcă imaginea

Comentarii

Publicat de: spAhtFsR

Evident ca daca treci pe WordPress, toata lumea o sa-ti zica "ba, Wp e naspa, nimeni nu-l mai fotesosle, muta-te, frate, pe blogspot, ala CMS adevarat".Si nu mai baga aluzii la Bender, ca lumea o sa creada ca e vorba de Ostap si o sa te intrebe de ce dai citate din el in engleza, cand a fost tradus in romana de Musatescu. Sau, daca ai cititori moldoveni, te vor intreba ce-ai cu Tighina.


Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.