Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - A fost deschis traficului internaţional Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Justitie & Afaceri Interne
13.07.2015

A fost deschis traficului internaţional Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II

Sâmbătă, 11 iulie a.c., a avut loc inaugurarea oficială a Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II (România) – Csanadpalota (Ungaria), deschis în regim de trafic internaţional la graniţa cu Republica Ungaria, la conexiunea autostrăzilor A1 din România şi M43 din Ungaria.

Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II va funcţiona în regim permanent pentru traficul internaţional de persoane, precum şi pentru traficul internaţional de mărfuri. Prin PTF Nădlac II - Csanadpalota se interzice transportul de mărfuri care trebuie supuse controlului fitosanitar şi veterinar, precum şi transportul de mărfuri periculoase.

De asemenea, începând cu data de 15.07.2015, conform Acordului dintre România şi Ungaria, P.T.F. Nădlac – Nagylak (vechiul punct de frontieră) rămâne deschis traficului internaţional de persoane si de mărfuri cu tonaj mai mic de 7,5 tone, precum si traficului internaţional de mărfuri periculoase fără limită de greutate, traficului internaţional de plante şi animale fără limită de greutate şi pentru vehiculele lente.

Controlul de frontieră în noul punct de trecere se va realiza în comun de către autorităţile celor două state, iar poliţiştii de frontieră români şi unguri vor depune toate eforturile astfel încât formalităţile de frontieră să se realizeze cu operativitate, cu timpi de aşteptare cât mai reduşi dar în acelaşi timp cu respectarea reglementarilor comunitare.

Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II se află în subordinea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea si beneficiază de 10 artere de control pentru fiecare sens, intrare şi ieşire în/din ţară, cabine de control, spaţii interioare, echipamente tehnice şi IT, lucrările de infrastructură exterioară şi interioară desfăşurate întrunind condiţiile pentru a fi deschis în regim de trafic internaţional conform prevederilor europene în materie.

Punctul de trecere a frontierei are, pe fiecare sens, şi o arteră pentru controlul amănunţit al autocamioanelor, fiind realizată o separare a traficului de persoane de cel de marfă, iar zona adiacentă este delimitată cu gard perimetral suficient de înalt dotat cu sistem antiescaladare, de asemenea fiind instalate sisteme de supraveghere perimetrale pe timp de zi/noapte şi de supraveghere video care acoperă întreaga suprafaţă a punctului de trecere.

Personalul care îşi desfăşoară activitatea în supravegherea şi controlul trecerii frontierei este asigurat prin redistribuire de la structurile Poliţiei de Frontieră.

Acest punct de frontieră se alătură celor 13 puncte de trecere deschise traficului internaţional la graniţa României cu Ungaria, operaţionalizarea lui urmând să asigure creşterea fluenţei traficului de călători între România şi Ungaria.

Informaţii de background

Lungimea frontierei României cu Ungaria este de 447,723 km, iar cele 13 puncte de trecere deschise traficului internaţional au fost tranzitate, în anul 2014, de peste 17,4 milioane de călători şi aproximativ 6,37 milioane mijloace de transport.

Anul trecut, Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac a fost cel mai tranzitat punct de trecere de la frontiera României, fiind înregistrate 5,68 milioane treceri persoane, care reprezintă 32% din totalul tranzitului de la frontiera cu Ungaria şi 1,94 milioane mijloace de transport, fiind urmat de Otopeni şi de PTF Borş.
4333m

captcha reîncarcă imaginea

Comentarii

Publicat de: sX4IHIXUl

Victor MartinEu nu am de unde sa stiu daca Sergiu Farcasan traieste sau nu si nici nu ma inzereseata acest aspect, ci aspectul potrivit caruia e cel mai bun scriitor de science fiction de pana acum. Consider ca „Atacul cesiumistilor” e cel mai bun roman al sau. „Va cauta un taur” e doar prima scriere „cyberpunk” din Romania, cand acest cuvant nici nu aparuse,anticipand miscarea americana de mai tarziu. Daca as sti ce fel de „ionutz” esti as putea sa iau in considerare sfatul tau de fan initiat in istoria recenta a science fiction-ului romanesc. http://yxgmormsr.com [url=http://xqgpiviavwl.com]xqgpiviavwl[/url] [link=http://lspvfdufq.com]lspvfdufq[/link]

Publicat de: B9KUPuN0OG

GheorgheInainte de orice va urez La multi ani si sanatate ca rusetl le facem singurei, bucurie si speranta :-).E "inceputul sfarsitului" chestia lui baco. sa vad care din grupul popular ii mai "menajeaza" si ne mai fac "teorie" gen pottering si compania. http://hywhvumrqp.com [url=http://vgexnohdwix.com]vgexnohdwix[/url] [link=http://aftlimsaaw.com]aftlimsaaw[/link]

Publicat de: DCewoGYpV

Eu daca mai aud o data de Baconschi intru in criza de isterie. The guy is dum or what? Nu ientleg ce-l recomanda pe omul asta pentru o functie publica, oricare ar fi ea, pe bune... Plin de ifose, lingau, debil mintal si scrib de cuvinte pretentioase, you name it. Cred ca singura lui calitate incontestabila e de fapt aia de populator de jacuzzi-uri. No harm intended, dar eu chiar nu i-am vazut niciodata calitati omului astuia, nici pe vremea cind era doar columnist.

Publicat de: XEN199iuw7

Baconschi nu s-a putut abtine si a pus MCV in circa Guvernului Nastase. Dar ce au facut aclutaii "specialisti" in ultimii 6 ani sa corecteze problemele in Justitie? "Revolutia Macovei", adica, prinderea de vrajitoare politice. Intre timp, coruptia a inflorit, iar ultimele scandaluri cu angajarile din MAI si deturnarile de fonduri de fosta Secretara de Stat a PDL confirma trendul. Pentru ca Romania a devenit un stat clientelar, unde clientela plateste ca sa aiba acces la ugerele bugetare.Asa ca mai bine ar fi mai atenti cind se invirtoseaza si dau cu gura in public. Pentru ca nimeni in exterior nu mai crede acum ce spune Baconschi. Ar trebui sa plece toti, dar se tin de scaune mai abitir decit comunistii.


Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.