Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - TVR/ Regina Ana invitată la emisiunea Profesioniştii de sambata
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Media, publicitate
21.10.2011

TVR/ Regina Ana invitată la emisiunea Profesioniştii de sambata

Sâmbătă, de la ora 23.10, TVR 1 difuzează o ediţie speciala a emisiunii Profesioniştii, cu Eugenia Vodă, care o va avea invitată pe Majestatea Sa Regina Ana a României, în primul interviu acordat de-a lungul vieţii sale. Emisiunea este programată pentru a marca aniversarea zilei de naştere a Regelui Mihai I al României, pe 25 octombrie, când Majestatea Sa va împlini 90 de ani.


Timp de aproximativ o oră, la Profesioniştii, Regina Ana va dezvălui detalii nemaiauzite ale vieţii sale mult încercate. Telespectatorii vor afla astfel povestea vieţii Majestăţii Sale alături de Regele Mihai I, povestea familiei din care face parte şi care a fost exilată timp de decenii în afara ţării.


Dincolo de toate greutăţile existenţei sale, Majestatea Sa va putea fi admirată pentru aerul distins al regalităţii pe care-l poartă, într-o ediţie istorică a Profesioniştilor, ce nu trebuie ratată.


Regina Ana a României, fiică a principelui Rene de Bourbon-Parma şi a principesei Margareta a Danemarcei, s-a născut la 18 septembrie 1923 la Paris. În 1939 şi-a însoţit familia în Spania, Portugalia, apoi în Statele Unite. La New York a urmat cursurile unei şcoli de artă. Din 1943 până la sfârşitul războiului a participat, alături de Forţele Franceze Libere (trupele sub comanda generalului de Gaulle), la campaniile din Algeria, Maroc, Italia, Luxemburg şi Germania, primind 'Crucea de război'. În iunie 1948 s-a căsătorit, la Atena, cu Regele Mihai I al României.


Ediţia specială a emisiunii Profesioniştii în care Eugenia Vodă a avut-o invitată pe Regina Ana a fost transmisă în premieră în ianuarie 2008.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.