Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Politia Rutiera a fost dotata cu un autoturism care depisteaza droguri
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Optimal Antidrog
03.10.2011

Politia Rutiera a fost dotata cu un autoturism care depisteaza droguri

Politia Rutiera din Romania a fost dotata, recent, cu un autoturism care poate deveni, de pe acum, un “adevarat pericol” pentru infractori dar si pentru consumatorii de droguri.


Aparatura autoturismului, in valoare de 30.000 Euro, are ca dotari speciale urmatoarele: functii de supraveghere a traficului, recunoastrea placutelor cu numere de inmatriculare si radar; se pot, de asemenea, identifica  mult mai usor autovehiculele furate ori implicate in accidente rutiere.


O astfel de masina este foarte utila pentru a-i depista mai usor pe vitezomani, dar si pe cei care conduc sub influenta alcoolului sau a drogurilor. Aceasta masina este dotata cu echipamente speciale, se poate spune ca soferii indisciplinati au un adversar pe masura.


Sistemul special care permite depistarea consumatorilor de droguri reprezinta noutatea acestui tip de echipament.


“In portbagaj avem un sistem de depistare a consumului de droguri, plus un alt sistem de testare a consumului de bauturi alcoolice, cu o precizie foarte mare, 0,02%”, a declarat Ionel Mihaiu de la Politia Rutiera, pentru Realitatea TV.


Acest detecor stabileste daca soferul a consumat astfel de substante, mai mult, stabileste cu precizie si ce tip de substante; in 10 minute se poate afla si despre sofer, daca este un consumator ocazional ori daca este consumator frecvent de droguri.(Foto: realitatea.net)


Alexandra Calin

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.