Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Programul Sincronului antidrog de miercuri, organizat de CIADO
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Optimal Antidrog
04.10.2011

Programul Sincronului antidrog de miercuri, organizat de CIADO

Miercuri, la Timisoara si Arad se desfasoara  Sincronul Antidrog intre Alb si Negru, organiazt de CIADO Romania.


Actiunea, considerata a fi cea mai ampla manifestare antidrog cu caracter preventiv,  se va desfasura in P-ta Operei Operei din Timisoara si in fata Primariei din Arad.


Timisoara


La ora 10 va avea loc intalnirea autoritatilor locale cu presedintele CIADO Romania, acad. C-tin Balaceanu Stolnici si a invitatilor interni si externi ai acestuia (Consiliul Judetean).


La ora 11 este planificata o conferinta de presa, prilej cu care organizatorii vor oferi detalii in legatura cu acesta initiative.


La ora 12  va avea loc Sincronul propriu-zis la care tinerii vor primi masti de la celebra Casa Maschera de la Galione din Venetia , baloane albe si negre cu mesaje pe tematica, materiale de informare asupra riscurilor consumului de droguri. La sincron vor participa minim 2500 elevi si studenti. Cele 10 minute de sincron vor fi acompaniate de Filarmonica de Stat din Timisoara.


Arad


Ora 14 - intalnire autoritati locale cu presedintele CIADO Romania si a invitatilor interni si externi ai acestuia (Prefectura).


Ora 15 – Conferinta de presa


Ora 16 – Sincron Arad in fata primariei dupa aceleasi coordonate


Ziua se va incheia printr-un dineu oferit de presedintele CIADO Romania si G3 Oil Company (Italia) in onoarea autoritatilor locale si a invitatilor sai.


Redactia Optimal Media va fi prezenta la evenimentul de miercuri.


Petre Craciun

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.