Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Băsescu, primul proprietar al Daciei Duster, așa cum Ceușescu a fost primul proprietar al Daciei 1100
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Politic
02.03.2010

Băsescu, primul proprietar al Daciei Duster, așa cum Ceușescu a fost primul proprietar al Daciei 1100

Deși SUV-ul Dacia Duster a fost recent lansat la salonul de la Geneva sute de români s-au înscris deja pe lista de aşteptare. Cu toate acestea, primul proprietar va fi preşedintele Traian Băsescu  care va primi luna viitoare primul Duster ieşit pe poarta uzinei de la Mioveni. Anul trecut, şeful statului era încântat de Sandero Stepway, model prezentat în premieră la Paris.


Preşedintele este obişnuit să conducă maşini româneşti, fiind văzut deseori la volanul Daciei Logan, notează Mediafax. Modelul a fost preluat şi de premier. Chiar în ziua lansării Duster, Emil Boc şi-a preschimbat permisul de conducere şi a "pilotat" berlina naţională pe străzile patriei.


Ne intrebăm cine era proprietarul primului Duster dacă modelul era lansat înainte de 1989. Răspunsul este unul singur: Nicolae Ceaușescu.


Președintele României socialiste a fost primul român care s-a urcat la volanul Daciei 1100 cu prilejul vizitei de lucru a conducătorilor de partid şi de stat la Uzina de autoturisme Piteşti din 20 august 1968.


”Primul automobil ieşit pe poarta fabricii a fost făcut cadou Preşedintelui Republicii Socialiste România de atunci Nicolae Ceauşescu”, notează Wikipedia.


Iată că istoria se repetă.


Sursa Photo: Fototeca online a comunismului românesc (ANIC, fond ISISP, Nicolae Ceauşescu, 169/1968)


Cătălin Petrescu 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.