Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Carduri de militant PSD oferite tinerilor pe 2 mai
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Politic
29.04.2010

Carduri de militant PSD oferite tinerilor pe 2 mai

"Vreau să le urăm bun venit celor care au participat la programul de înscriere on-line. (...) Acest card, care este unul de militant, nu este carnetul de partid, în care avem înscrise cele 5 principii ale noastre şi cele 5 programe: Viaţă prosperă, România corectă, Sprijin pentru cei slabi, Străzi, spitale, şcoli moderne şi Respect pentru cei în vârstă", a precizat presedintele PSD, Victor Ponta. El a precizat că, duminică, la sediul central al PSD din Kiseleff, va fi organizată o acţiune dedicată tinerilor, arata Agerpres.


Ponta a precizat că noile carduri de membru de partid, care se vor realiza în viitor, vor avea şi fotografia beneficiarului.


Cardul de militant, prezentat joi, în conferinţa de presă, de liderul PSD, este realizat pe un fond roşu şi poartă numărul 600.001, despre care Ponta a spus că este unul simbolic. "Atâţia membri ştiam eu că erau înregistraţi în partid", a explicat preşedintele social-democrat.


Liderul PSD a menţionat că acest sistem de carduri de militant a fost conceput de Organizaţia de tineret a partidului, condusă de Nicolae Bănicioiu.


La rândul său, Bănicioiu a precizat că acest program de carduri de militant reprezintă doar un prim-pas, discount-urile de care vor beneficia tinerii fiind discutate ulterior şi vor fi publicate, în mod transparent, pe site-ul formaţiunii. Liderul TSD a adăugat că viitorii posesori ai acestor tipuri de carduri nu vor avea obligaţii diferite de cele ale simpatizanţilor social-democraţi.


El a explicat că, deocamdată, s-au purtat discuţii pentru o astfel de colaborare cu zece parteneri comerciali, fiind în derulare şi negocieri cu instituţii culturale, în limitele legale şi cu acoperire juridică.


Sursa: Agerpres


 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.