Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Mircea Diaconu a votat, eronat, pentru discutarea revocarii lui Mircea Geoana
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Politic
10.03.2010

Mircea Diaconu a votat, eronat, pentru discutarea revocarii lui Mircea GeoanaSenatorul PNL Mircea Diaconu a votat, miercuri, împotriva ordinii de zi stabilite de Biroul Permanent , pe care nu figura cererea de revocare a lui Mircea Geoană din funcţia de preşedinte al Senatului.


Senatorii PNL şi PSD votaseră pentru respectiva ordine de zi, în timp ce PDL, UDMR şi independenţii s-au opus.


Ordinea de zi a fost respinsă, cu 69 de voturi "împotrivă" şi 52 de voturi "pentru".


În pauza de consultări, Urban a invocat faptul că Geoană nu ar avea susţinerea necondiţionată a PNL şi PSD, el aducând în sprijin şi faptul că liberalul Diaconu, de exemplu, a votat împotriva ordinii de zi susţinute de PSD şi PNL.


În timp ce Urban vorbea cu jurnaliştii, în foaierul Senatului, Diaconu a venit lângă acesta şi i-a reproşat faptul că a încercat să legitimeze cererea de revocare a lui Geoană şi prin votul dat de el asupra ordinii de zi.


"Nu aţi avut permisiunea mea să vă folosiţi de faptul cum am votat eu. Vă rog să nu asociaţi votul meu cu demersul dumneavoastră, pe care nu îl susţin şi pe care îl consider o mizerie", i-a spus Diaconu lui Urban.


Acesta i-a replicat că a invocat votul său eronat, fără însă a sugera că motivaţia reală ar fi susţinerea revocării lui Geoană.


Diaconu a precizat apoi jurnaliştilor că a votat eronat, fiind "calat" încă de la începutul şedinţei să voteze împotriva revocării lui Geoană.


"De dimineaţă mi-am pus în cap un singur lucru pe ziua de azi: «Nu», pentru că mi se pare o forţare fără seamăn, această piesă jucându-se deja. (...) Sculându-mă de dimineaţă cu «Nu» în cap, când s-a votat ordinea de zi, din greşeală am votat împotrivă", a explicat el.

Sursa: Mediafax

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.