Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - A murit, la 114 ani, cel mai batran barbat din lume
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Prim plan
15.04.2011

A murit, la 114 ani, cel mai batran barbat din lume

Walter Breuning, declarat la 18 iulie 2009 de Guinness Book of World Records, drept cel mai bătrân bărbat din lume, a decedat la un cămin de bătrâni din Great Falls, statul Montana. Breuning, un fost angajat al cailor ferate americane, avea varsta de 114 ani, relatează vineri Associated Press şi Reuters.


Breuning s-a născut la 21 septembrie 1896 în Melrose, statul Minnesota /nord/, şi în 1913 s-a angajat la căile ferate, de unde s-a pensionat după 50 de ani. A fost căsătorit o singură dată, cu Agnes Twokey, care a murit în 1957, după o căsnicie de 35 de ani. Cei doi nu au avut copii, relateaza Agerpres.


Americanul a declarat ca longevitatea sa se datorează faptului că şi-a restrâns mesele la două pe zi - mic dejun şi cină - şi că ia o aspirină pe zi. El a fost lucid pana in ultima clipa şi nu s-a temut niciodată de moarte.


Cel mai in varsta barbat din lume a declarat, intr-un interviu acordat AP în octombrie anul trecut, că a fost toată viaţa chiriaş şi singura proprietate pe care a cumpărat-o, un teren pe care a dat 15 dolari înainte de Marea depresiune şi pe care intenţiona să-şi construiască o casă împreună cu soţia sa, a vândut-o ceva mai târziu cu 25 de dolari, obţinând un profit de 10 dolari.


“Toată lumea spune că lucrul cel mai important din corpul tău este mintea. Mintea şi corpul - ţine-le ocupate pe amândouă şi o vei duce mult şi bine” – a afirmat americanul in interviul amintit.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.