Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Crin Antonescu a fost reales presedinte al PNL, în urma Congresului de sambata
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Prim plan
23.02.2013

Crin Antonescu a fost reales presedinte al PNL, în urma Congresului de sambata

1343 de particicipanti la congres au votat "pentru", 44 "împotrivă" şi au fost 50 de voturi anulate. Antonescu a fost singurul candidat la preşedinţia partidului.


Lista propusă de Crin Antonescu sambata cuprinde 15 vicepreşedinţi cu atribuţii executive şi alţi 16 vicepreşedinţi care urmează a fi aleşi în congres, alături de prim-vicepreşedintele PNL şi secretarul general.


"Mulţumesc mult, în numele meu şi echipei cu care împart acest vot. Echipa mea nu este formată însă doar din cei 31 de membri pe care i-aţi mandatat. Echipa mea sunteţi toti, dumneavoastră şi restul de oameni cu care împart PNL. Mulţumesc şi am, chiar şi această dată emoţii, nu doar cauzate de recunoştinţa în faţa încrederii, ci mai ales cauzate de gândul că este ultima oară când particip, cel puţin ca preşedinte al PNL, la un Congres al partidului.


De aceea, vreau să vă mulţumesc, nu doar pentru acest vot, nu doar pentru acest nou mandat, ci pentru tot ceea ce am împărţit şi mi-aţi dat în aceşti ani. Avem un program, avem o conducere, avem o strategie, aproape toate lucrurile care trebuiau spuse cred că s-au spus, aproape toate lucrurile rămân de făcut. Cu mai multă încredere, cu mai multă forţă, spre a le înfăptui. Nu am nicio îndoială că PNL, cu toată experienţa sa, cu tot ceea ce înseamnă oamenii valoroşi din rândurile noastre, că acest PNL va reuşi. Va reuşi nu atât un scor electoral, va reuşi să facă din România un loc mai bun pentru noi, pentru aspiraţiile noastre, pentru valorile noastre, pentru copiii noştri, ai tuturor.


Acest lucru mi-l doresc pentru mine, pentru dvs, pentru toată România. Aşa să ne ajute Dumnezeu! Vom fi acolo unde ne dorim să fim, dacă vom avea puterea de a crede, de a lupta şi dacă vom avea puterea de a respecta mereu tradiţia noastră, valorile noastre.


Mulţumesc încă o dată pentru sprijinul pe care ni l-a acordat de-a lungul timpului, îl invit pe un om care iubeşte România şi care este iubit de mulţi români. Este un om care a venit de peste hotare la noi, doar pentru a fi aici. Îl invit pe cel mai bun prieten al nostru din afara graniţelor, pe Sir Graham Watson", a declarat Antonescu, după numărarea voturilor, citat de Antena 3.


La eveniment a participat si Graham Watson, care a declarat: "Este o mare plăcere să îl văd pe domnul Quintus încă în forţă şi să văd că prietenul meu Klaus Iohannis, care a venit în această familie. Aceasta este o zi mare pentru PNL, un timp pentru a reflecta asupra trecutului şi de a pregăti pentru preşedinţie. Prieteni, ştiu că aţi lucrat din greu şi câştigaţi. Alegerile din decembrie au arătat că luptaţi şi aveţi dreptate să luptaţi pentru o guvernare bună, dreptul de vot, luptă pentru libertate şi corectitudine, dar drumul USL este unul greu de parcurs”. (Foto: Agerpres)


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.