Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Eduard Hellvig: Audit la MDRT, cineva trebuie sa raspunda politic pentru cheltuirea banului public
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Prim plan
19.05.2012

Eduard Hellvig: Audit la MDRT, cineva trebuie sa raspunda politic pentru cheltuirea banului public

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Eduard Hellvig, a anuntat, sambata, la Suceava, ca in MDRT se va incepe auditarea pentru modul in care au fost facute investitiile in perioada 2009-2012. Perioada coincide cu ministeriatul Elenei Udrea. Hellvig a mai adaugat ca, in functie de rezultatele obinute, va dispune decizii administrative sau instituţionale.


"Responsabilitatea cheltuirii banului public cineva trebuie să şi-o asume. Cineva trebuie să răspundă politic", a declarat Hellvig, citat de Mediafax.


Secretarul general al PNL a mai adaugat ca PDL trebuie sa isi asume responsabilitatea pentru guvernarea, precizand ca în 1996 PSD a pierdut guvernarea, candidand sub sigla partidului, asa cum afacut si CDR în 2000 , care a pierdut guvernarea, dar şi-a asumat să candideze sub sigla partidelor din care era compusă coaliţia.


Eduard Hellvig a mai aratat ca populatia trebuie sa stie de ce s-au cheltuit banii şi de ce a apoi s-au tăiat 25 la sută din salarii, de ce a crescut TVA sau a fost introdus impozitul forfetar.


Hellvig a mai declarat ca proiectele vor fi prioritizate, nefiind nevoie de patinoare artificiale sau de săli de sport imense care consumă foarte mulţi bani. In acelasi timp,  MDRT va finanţata proiectele aflate in stadii avansate de execuţie, cum ar fi pârtia de schi de la Câmpulung Moldovenesc.


El a avertizat administraţiile locale că "s-a terminat cu accesul la banul public în interes politic", apreciind că în perioada 2009-2012 a fost "un jaf public", mai informeaza Mediafax.


Petre Craciun


 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.