Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Igas: Am fost in centrul de comanda al ministerului si am coordonat activitatea din Piata Universitatii
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Prim plan
16.01.2012

Igas: Am fost in centrul de comanda al ministerului si am coordonat activitatea din Piata Universitatii

Ministrul de Interne Traian Igas a precizat astazi ca luni, in temeiul HG nr. 372/2008 privind organizarea, functionarea si compunerea Centrului National de Conducere a Actiunilor de Ordine Publica, conducerea MAI a luat decizia pentru organizarea respectivei structuri.


Igas a mai declarat, la conferinta de presa de la MAI, ca a cerut intersificarea schimbului de date si informatii intre structurile ministerului care sunt implicare in gestionarea evenimentelor din strada, asigurarea reprezentarii acestor structuri in centrul de decizie pe durate evenimentelor si o mai mare implicare a sefilor de arme.


Potrivit hotararii mentionate, Centrul National de Conducere a Actiunilor de Ordine Publica “se organizeaza, potrivit legii, în cadrul MAI, ca structura interinstitutionala de suport decizional pentru managementul actiunilor în situatii de criza în domeniul ordinii publice”.


“Am coordonat activitatea din Piata Universitatii”


Traian Igas a mai aratat ca ieri au fost manifestatii in 38 de orase, numai la Iasi existand autorizatie de protest. Ministrul a apreciat activitatea jandarmeriei la nivel national, apreciind-o ca fiind “ferma”.


“Ieri pe parcursul intregii zile am fost in centrul de comanda al ministerului si am coordonat activitatea din Piata Universitatii”, a punctat Igas, raspunzand, implicit, celor care au afirmat ca nu a fost in Bucuresti in acest week-end.


“Nu putem sa lasam ca un grup restrans sa tulbure activitatea la nivel national”, a mai afirmat Igas.


La randul sau, chestorul Ioan Dascalu, seful Departamentului de Ordine si Siguranta Publica a aratat ca 247 de persoane au fost conduse la sase sectii de politie, pentru 36 facandu-se acte premergatoare pentru comiterea unor infractiuni. Pentru ceilalti au fost aplicate sanctiuni contraventionale. Au fost afectate 7 magazine si chioscuri, 4 sucursale de banci si un autoturism a fost incendiat.


Printre manifestanti se afla lucratori DGIPI


La intrebarea redactiei noastre privind modul in care grupurile de ultrasi au reusit sa intre printre manifestanti, reprezentantii MAI au raspuns ca prin organizarea compunerea Centrului National de Conducere a Actiunilor de Ordine Publica schimbul de informatii va permite o activitate mai ferma din acest puncte de vedere. Chestorul Ioaa Dascalu a declarat ca printre manifestanti se afla si lucratori DGIPI, dar acestia “nu au atributia de a interveni in mod direct”.


Alte intrebari ale jurnalistilor au vizat intarzierea cu care jandarmii au primit aprobare sa poarte castile de protectie (doi au fost raniti in acele momente in care luptatorii erau lipsiti de aparare), cum se poate ca un reprezentant al trupei Hara sau cantaretul Doru Stanculescu sa fie ridicati de fortele de ordine. Prima intrebare a ramas fara raspuns, iar la a doua raspunsul a fost ca “exista victime colaterale” in astfel de momente.


Concluzia conducerii MAI este ca jandarmeria a actionat in mod corect si legal si ca ministerul este pregatit pentru evenimente viitoare de aceeasi natura.


Petre Craciun

captcha reîncarcă imaginea

Comentarii

Publicat de: b80lJtwcQhO

Great post! My wife goes to sleep with my youengst until he falls asleep and our older son slept in our bed for way too long! Love what you are doing, old friend!

Publicat de: Lz5KQjDTt

ces tigres me paraissent bien aimables s’ils se laissent approcher à 20m! le jour où il y aura un accident, on le reprochera bien sur au tigre et on le tuera, sans doute pour l&p;suoqexemrle! pathétique humanité. http://wzvraqwllh.com [url=http://ybbgzdurhi.com]ybbgzdurhi[/url] [link=http://ptmnxn.com]ptmnxn[/link]

Publicat de: 1im1COC3Mr

Hi Bijou, lobewyper, Kathleen,The stars are stars of appreciation. Those without stars are absolutely wetlome.Unforlunatecy, Mondoweiss needs to be a sustainable environment. It can’t just be Adam and Phil carrying the can for us all financially. Not if we expect the quality of coverage and work they’ve been able to provide.

Publicat de: cfYht3Q8v

Please keep thrnwiog these posts up they help tons.


Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.