Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - ”România bunului simț”, slogan de campanie disputant de Crin Antonescu și Traian Băsescu
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Prim plan
18.10.2009

”România bunului simț”, slogan de campanie disputant de Crin Antonescu și Traian Băsescu

Dumincă, 18 octombrie, Crin Antonescu a anunțat pe site-ul său de campanie , www.crinantonescu.ro, sloganul cu care va participa la campania pentru alegerile prezidențiale, ROMANIA BUNULUI SIMT.
”Eu cred ca doar solutiile de bun simt pot duce la schimbarea in bine a directiei in care mergem. Ani de zile, ne-am luptat politic, am avut scandaluri, am avut circ politic. E timpul ca bunul simt sa revina in prim-plan. In societate, in jurul nostru, in politica, in modul in care statul raspunde oamenilor care il sustin prin taxe si impozite. Romania bunului simt este Romania fiecaruia dintre noi”, afirmă Crin Antonescu.
 
Președintele PNL a comunicat că își dorește o Romanie de bun-simt, in care legea e respectata si in care politica nu blocheaza dezvoltarea tarii, nu poate aparea decat printr-o schimbare profunda.
În aceeași zi, site-ul de campanie al președintelui Traian Băsescu posta același slogan ”Vreau o Românie a bunului simț”. ”Vreau o Românie în care pensiile si salariile să fie de bun simt! Vreau o Românie cu o justitie de bun simt, în care nimeni să nu fie mai presus de lege”, sunt cuvintele de deschidere ale site-ului președintelui în funcție.


Gestul echipei de campanie al președintelui Băsescu nu a rămas nesancționat de Crin Antonescu. Acesta l-a atacat în termini duri pe Băsescu, interpretând gestul său ca fiind unul ”mizerabil”. ”Inteleg ca azi Traian Basescu a facut un gest mizerabil, asumandu-si si el acelasi slogan pe site-ul sau de campanie. Nu credeam sa ajungem vreodata aici. Biblia da doua porunci foarte importante pentru un politician: sa nu minti si sa nu furi. Astazi, Traian Basescu a incalcat din nou aceste reguli”, scrie președintele liberal în editorialul postat duminică.

Antonescu a anunțat că nu renunță la propriul slogan.”Tocmai bunul simt ma indeamna sa nu renunt. Si voi continua cu acest mesaj. Pentru ca eu, spre deosebire de seful statului, chiar cred in el. Pentru bun simt, am candidat. Pentru bun simt am propus o solutie de independent in fruntea guvernului. Pentru bun simt voi lupta in aceasta campanile”, a incheiat liderul PNL.
Site-ul www.basescu.ro are o oferta destul de restrânsă, centrul de greutate fiind în legătură cu referendumul pentru reducerea numărului de parlamentari și instituirea sistemului unicameral.


Foto: www.newschannel.ro
Petre Crăciun


 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.