Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Un nou scandal sexual pentru agentii nord americani din Columbia
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Prim plan
24.05.2012

Un nou scandal sexual pentru agentii nord americani din Columbia

După cum scrie presa spaniolă de azi, mai mulți funcționari ai Agenției americane antidrog (DEA) sunt acuzați că au solicitat serviciile unor prostituate.


După Serviciul Secret, Agenția Antidrog. Departamentul de Justiție al Statelor Unite a dezvăluit marțea aceasta că desfășoară investigații privind un grup nedeterminat de funcționari ai acestei agenții, după ce a primit denunțuri și probe din care rezultă că au primit prostituate în reședința unuia dintre ei din Cartagena/Columbia. În luna aprilie Casa Albă a deschis o investigație față de agenți ai Serviciului Secret și soldați ai armatei pentru că au solicitat serviciile unor maseuze în timpul unei vizite oficiale a președintelui Barack Obama în același oraș.


“Biroul Inspectorului General al Departamentului de Justiție investighează denunțuri privind o posibilă rea conduită pentru agenții Agenției Antidrog în Columbia, privind fapte fără legătură cu incidentul Serviciului Secret într-un hotel din Cartagena”, a declarat ieri purtătorul de cuvânt al acestui departament, Jay Lerner. Conducerea Agenției Antidrog a primit denunțurile de la propriul său serviciu secret și a deschis imediat o investigație internă, care este în curs.


Așa cum îl obligă legea, Departamentul de Justiție a informat legiuitorii de la Capitoliu la 4 mai.  “Este îngrijorător să putem descoperi o cultură conflictivă care se extinde în rândurile  mai multor agenții polițienești”, a spus senatorea republicană de Maine, Susan Collins.  “Cel puțin doi agenți ai Agenției Antidrog ar fi putut adăposti maseuze străine în apartamentul unuia dintre ei din Cartagena. Probele descoperite dovedesc că, în mod sigur, nu a fost vorba de un incident izolat”.


Agenția Antidrog, care acționează sub tutela Departamentului de Justiție, operează în Statele Unite și în alte 50 țări. Are un birou permanent la Ambasada SUA din Bogotá, de unde centralizează activitatea angajaților săi. Principala sa sarcină în Columbia este de a “culege informații și probe care pot fi utilizate în investigații legate de droguri în orice loc din lume”, după cum explică ambasada pe pagina sa web.


În total, o duzină de agenți ai Serviciului Secret și altă duzină de soldați nordamericani au fost investigați în luna aprilie pentru că au solicitat serviciile unor prostituate în Cartagena. Circa 21 maseuze  au mers împreună cu ei în camerele de hotel. Una dintre acestea, Dania Londoño Suarez i-a reclamat, datorită unei dispute pe tema plății pe care trebuia s-o primească. După investigații, din cauza scandalului, opt agenți ai Serviciului Secret și-au pierdut slujba. Un al treisprezecelea a mărturisit faptele superiorilor săi și a fost îndepărtat din funcțiile sale, după cum a informat luni Casa Albă. Pentagonul încă nu a comunicat sancțiunile dictate împotriva soldaților implicați în incident.  


Ioan Hurdubaie

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.