Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Mii de mesaje emoționante transmise de cetățenii Republicii Moldova României
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Romanii de pretutindeni
03.11.2015

Mii de mesaje emoționante transmise de cetățenii Republicii Moldova României

Mii de mesaje emoționante au fost scrise de cetățenii Republicii Moldova în cele două Cărți de condoleanțe puse la dispoziție atât în mediul online, cât și în format fizic, în fața Ambasadei României la Chișinău. La inițiativa Blocului Unității Naționale (BUN) și a Diasporei Unioniste, oamenii și-au exprimat public regretul profund față de tragedia produsă în clubul bucureștean „Colectiv” și susținerea față de familiile greu încercate ale victimelor.

„O mare tragedie. Sunt copleșită de durere. Cu gândul și sufletul sunt alături de familiile victimelor. Dumnezeu să odihnească în pace aceste nevinovate suflete”, a scris Rodica. „De când am aflat ce s-a întâmplat acolo, parcă nu mai sunt om. Mă gândesc la frica teribilă pe care trebuie să o fi simțit fiecare dintre ei, la neputința de a se salva, la durerea fizică și la tot ceea ce le trecea prin minte în acele momente sinistre... E cumplit, mi-e milă, mi-e foarte milă de oamenii care și-au pierdut viața în acel incendiu, mi-e milă de părinții și rudele lor, de toate acele persone dragi, care acum au rămas marcate definitive de această pierdere uriașă și neașteptată. Sufletește, au murit și ei... Condoleanțe familiilor, sincere regrete... Dumnezeu să îi ierte!”, a transmis și Elena. „Dumnezeu să le dea putere celor care au pierdut copii și să aibă grijă de cei răniți!”, a precizat și Victoria.

Luni seară, după ce au semnat în Cartea de condoleanțe, în fața reprezentanței diplomatice a României, cu lumănări și flori, chișinăuenii au ținut un moment de reculegere pentru cei care au trecut la cele veșnice în urma incendiului devastator din București și și-au exprimat speranța că cei aflați în spitale se vor însănătoși. „Suntem solidari cu frații de peste Prut și în aceste momente de încercare. Dumnezeu să îi odihnească pe cei care nu se mai află printre noi, să îi ajute pe cei răniți și să îi întărească pe membrii familiilor și pe cunoscuții acestora!”, a declarat Constantin Codreanu, reprezentant al Blocului Unității Naționale.

În urma apelurilor autorităților de la București, Mișcarea Civică Tinerii Moldovei, asociație din cadrul BUN, va dona sânge marți, la ora 12:00, la Centrul Național de Transfuzie. „Tinerii Moldovei nu pot rămâne indiferenți la suferința victimelor incendiului din România. Îi invităm pe toți cei care doresc și pot să doneze sânge să vină la Centrul de Transfuzie și să își arate solidaritatea cu poporul român”, a spus Vitalie Prisăcaru, reprezentant al Tinerilor Moldovei.

Cartea de condoleanțe în format electronic va putea fi accesată și semnată în continuare la adresa https://www.facebook.com/events/1491897011139025/. Sub genericul „Semnăm în Cartea de condoleanțe. Românii – alături la bine și la greu”, toți cei care doresc să transmit un mesaj de susținere o pot face în mediul online până pe 30 noiembrie.
captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.