Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Divertisment şi sport în noua grilă TVR 3
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Timp liber
29.03.2011

Divertisment şi sport în noua grilă TVR 3

TVR 3, canalul Televiziunii Române care emite din toate cele cinci staţii locale, începe primăvara cu multe emisiuni de divertisment, programe magazin cu muzică şi invitaţi, dar şi cu transmisiuni sportive de interes naţional.


Concursul de interpretare a cântecului popular românesc Vocea populară, care promovează tinerele talente ale folclorului nostru, începe cea de-a doua ediţie. Din 28 martie, de luni până vineri, de la ora 20.00, telespectatorii vor putea urmări, pe rând, transmisiunile etapelor judeţene din Iaşi, Bucureşti (prezentatoare Ema Pendiuc), Craiova, Timiş şi Cluj. Prima ediţie a concursului desfăşurată anul trecut şi încheiată în ianuarie 2011, s-a bucurat de aprecierea publicului şi a lansat deja câteva nume în peisajul folclorului românesc.


Caravana TVR 3 reintră în noua grilă duminică, de la ora 16.00. Emisiunea debutează cu „Sibiul şi împrejurimile", o producţie a Studioului teritorial Cluj.


Tot în grila de primăvară se regăsesc şi Campionatele Naţionale de Baschet feminin şi masculin, transmise în direct de TVR 3, precum şi alte competiţii sportive - Finalele Cupei României la Box, Campionatul Naţionel de Polo etc.


Filmele de weekend rămân o constantă a programului TVR 3, care propune telespectatorilor săi producţii româneşti, difuzate sâmbătă seara, de la 22.00, dar şi „Filmele de lângă noi", realizate de vecinii geografici ai României, duminica, de la aceeaşi oră. Cei care plătesc cu viaţa (România, 1991) este prima producţie românească din grila nouă TVR 3 (în 2 aprilie), o dramă inspirată din operele lui Camil Petrescu, în regia lui Şerban Marinescu, iar Noi şi munţii noştri (MENQ ENQ, MER SARERE - URSS, 1970) este comedia difuzată pe TVR 3 dumincă, 3 aprilie.


O noutate a grilei de primăvară TVR 3 o reprezintă Teatrul TV de dumincă, de la ora 20.00. Prima piesă pe care telespectatorii o vor putea urmări este Vocea Patriotului Naţionale, de I.L. Caragiale, difuzată de studioul TVR Bucureşti.


Evenimentele la zi sunt dezbătute în continuare, în direct, de invitaţi din fiecare zonă a ţării, la magazinul multiplex Regionalia, alături de moderatorii fiecărui studio teritorial: Dana Păun şi Robert Ungureanu (Craiova - luni), Sebesi Karen şi Bogdan Roşca (Cluj - marţi), Cosmin Ţîntă (Timişoara - miercuri), Mihaela Crăciun (Bucureşti - joi), George Onofrei (Iaşi - vineri).


Sergiu Vitalian Vaida aduce din nou telespectatorilor «Cluju'» în casele lor, în fiecare sâmbătă, de la ora 13.05, la Vine Cluju´ pe la noi, emisiunea pentru copii Hora prichindeilor trece de pe TVR 2 pe TVR 3, sâmbăta dimineaţa, de la 9.00, iar duminica de la ora 10.00 românii pot urmări în direct Liturghia oficiată din diferite zone ale ţării, la Axios. Claudiu Lucaci discută evenimentele politice ale zilei, de luni până vineri, în direct, de la ora 19.00, cu invitaţi în măsură să emită judecăţi pertinente asupra subiectelor, la Spaţiul deciziilor, Eda Marcus dă întâlnire amatorilor muzicii „grele" sâmbătă seară, de la ora 20.00, la Regio Rock¸Emilia Nicolaescu ne invită să luăm cafeaua împreună în dimineţile de luni până vineri, la Regional Café, de la ora 7.00, iar Irninis Miricioiu vine cu imagini de neuitat Din arhiva TVR, sâmbăta, de la ora 16.00.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.