Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Vacanta in siguranta, campanie MAI
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Timp liber
29.07.2013

Vacanta in siguranta, campanie MAI

În perioada 25-26 iulie a.c., în stațiunile Mamaia și Eforie Nord, angajaţii Ministerului Afacerilor Interne au continuat seria acţiunilor comune desfășurate în cadrul campaniei de informare și prevenire „Vacanţă în siguranţă!”.


 


Acțiunea a avut ca scop informarea turiștilor cu privire la măsurile ce pot fi luate de către părinți pentru a preveni pierderea copiilor, precum și referitor la modalităţile concrete de acţiune în cazul dispariţiei unui copil.


 


Pe parcursul celor două zile, sub sloganul “Ai grijă de copilul tău / Brățara îl ține lângă cei dragi”, au fost distribuite peste 500 de brățări inscripţionabile cu numărul de telefon al părinţilor şi numele copilului, astfel încât, în situaţia în care minorii se vor rătăci în locurile aglomerate de pe litoral, să poată fi ajutaţi să ajungă, în cel mai scurt timp, alături de părinţii lor.


 


Totodată, angajaţi MAI au distribuit peste 500 de flyere ce conţineau sfaturi preventive, menite a contribui, prin conştientizarea unor riscuri şi recomandarea unor acţiuni preventive, la creşterea gradului de siguranţă al turiştilor aflaţi în vacanţă pe litoralul românesc.


 


La acțiune au participat reprezentanți ai Direcției Informare și Relații Publice din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, personal din cadrul structurilor pentru situaţii de urgenţă, precum și studenți ai Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București, aflați în practică la Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța.


 


Ministerul Afacerilor Interne va organiza acțiuni similare pe întreaga perioadă a sezonului estival, beneficiind de sprijinul structurilor MAI din județul Constanța şi de cel al partenerilor campaniei - A.N.P.C.P.P.S. România și Radio Vacanța.


 


Alături de personalul structurilor M.A.I., la acțiunile desfăşurate în stațiunile Mamaia și Eforie Nord au participat și angajaţi ai Serviciului de Telecomunicații Speciale, care au prezentat turiștilor utilitatea şi importanța folosirii corecte a numărului unic de urgență 112.


 


În acest an, Campania „Vacanţă în siguranţă!” se adresează cu precădere familiilor cu copii, aflate în vacanţă pe litoralul românesc, urmărind creşterea gradului de informare al părinţilor în ceea ce priveşte modalităţile de acţiune în cazul dispariţiei unui copil.


 


Acest demers de informare şi conştientizare al M.A.I. se desfăşoară în staţiunile Mamaia şi Eforie – Nord, sub sloganul „Brăţara îl ţine aproape de cei dragi!”.


 


În cadrul campaniei, angajaţii M.A.I distribuie brăţări pentru copii, acestea putând fi inscripţionate cu numărul de telefon al părinţilor şi numele copilului, astfel încât, în situaţia în care minorii se vor rătăci în locurile aglomerate de pe litoral, să poată fi ajutaţi să ajungă, în cel mai scurt timp, alături de părinţii lor.


 


Cu ocazia lansării campaniei a fost operaţionalizat şi site-ul www.infolitoral.mai.gov.ro, ce va oferi detalii privind locaţiile de unde se pot ridica, gratuit, brăţările.


 


Site-ul găzduieşte şi informaţii privind numerele de telefon la care pot suna turiştii aflaţi în situaţii de urgenţă, dar şi datele de contact ale unităţilor de poliţie din staţiunile de pe litoral.

captcha reîncarcă imaginea

Comentarii

Publicat de: DmoEW

Drugs information sheet. Cautions. where buy lyrica without prescription in the USA Some what you want to know about pills. Read information here.


Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.