Optimal Media
  Student Press
06.07.2010

Optimal Media lanseaza proiectul Student Press

Publicatia electronica Optimal Media lanseaza proiectul Student Press, care are obiectivul de a depista si incuraja studentii talentati de la facultatile de jurnalism Prin acesta initiativa, studentii care au chemare, initiativa, talent si carora li s-au inchis usile, isi pot publica textele jurnalistice intr-o sectiune speciala a publicatiei noastre, intitutala Student Press.


Materialele publicate se vor circumscrie celor 21 de categorii ale publicatiei Optimal Media, care cuprind toate genurile jurnalistice, de la stiri, pana la anchete si reportaje. Materiale propuse redactiei noastre vor respecta toate rigorile jurnalistice, vor fi bine documentate si vor fi insotite de un CV si o fotografie a autorului.


Redactia Optimal Media are crezul de a-i descoperi si de a-i ajuta pe acesti tineri, viitorii jurnalisti de prestigiu si lideri de opinie sa se afirme, sa isi publice textele, primele lor creatii jurnalistice.


Optimal Media este locul unde acesti tineri se pot afirma, unde pot gasi intelegerea si incurajarea de care au nevoie acum, cand sunt la inceputul carierei si cand, o stiu de la ei, li s-au inchis si li se inchid multe usi in nas.


I-am auzit pe multi studenti din anii terminali ca ar vrea chiar sa se indrepte catre alte profesii deoarece nu au sanse de a practica meseria pentru care s-au pregatit in facultate, ca nu au gasit intelegere si un loc de munca unde sa-si poata gasi consacrarea. Dorim sa oprim acest lucru. Vrem sa contribuim la cresterea numarului de ziaristi bine pregatiti in redactiile din Romania.


Pentru buna derulare a proiectului Student Press am adresat scrisori de intentie facultatilor de jurnalism din Romania, pe care le consideram partenere. Speram sa avem un bun feed-back din partea lor.


Incepem cu eseul "Viata si semnele ei de punctuatie", al studentei in anul III la jurnalism Loredana Popa, de la Universitatea "Andrei Saguna". Este o tanara care isi iubeste foarte mult profeseia si care lucreaza voluntar la un post de radio pentru a invata meserie.


Materialele destinate publicarii vor fi trimise pe adresa de mail a publicatiei noastre (redactie@optimalmedia.ro), cu precizarea "Pentru sectiunea Student Press".


Pentru informatii suplimentare in legatura cu proiectul Student Press va rugam contactati

Director

Lect. univ. drd. Petre Craciun

www.optimalmedia.ro

Optimal Media este o publicatie online generalista, editata de Optimal Media Solution, aparuta in luna septembrie 2009. Suntem o redactie tanara, in care isi desfasoara activitatea jurnalisti, specialisti in comunicare, juristi, sociologi, regizori, profesori. In cadrul companiei noastre functioneaza si Editura Zorio.


Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Campanie Reinfiintati Agentia Antidrog
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Administratie
Aparare
Anchete
Reportaj
Interviu
Sanatate
Opinii
Cultura, educatie
Media, publicitate
Derapaje
Sport/Turism
Dosare istorice
Romania asa cum este
Divertisment
Student Press
Ultima ora
11 persoane decedate ´┐Żntr-un accident aviatic la Aerodromul din Tuzla
11 persoane au murit într-un accident aviatic la Aerodromul din Tuzla, in care a fost implicat un avion AN 2. Alti trei raniti au fost imbarcati intr-un elicopter SMURD pentru a fi transportati la spital. La bordul aeronavei se aflau 14 persoane, dintre care patru erau membri ai echipajului, iar ceilalti erau...
Abonare Newsletter
Nume: E-mail:
Acasa Companie Editoriale Publicatii Martor Ocular Redactie Contact
Actualizat:Zilnic